• Röntgen lelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az alábbi röntgen leletről szeretném kérdezni: A jobb sinus maxilláris nagyobb része fedett, csak centrális részén látható kb 13 mm.át. légtartobb terület, a sinus frontális jobb felében centrálisan egy 2cm átm. halványan fedett terület ábrázolódik. Pontosan mit jelent? Antibiotikumot, orrsprayt, fülcseppet kaptam. Az eredményt még nem látta a háziorvos. Indokolt-e hamarabb visszamennem a hétfői kontrollnál?

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Arcüreggyulladás témában

        Tisztelt Hölgyem! A leírás alapján arc- és homloküreg gyulladás valószínű. Nem gyógyul gyorsan és nem is veszélyes. Elegendő egy hét múlva kontrollálni.


        Kérdés: 2019. július 18., 16:24; Megválaszolva: 2019. július 22., 21:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: