• Szédülés, fejfájás, orrpolip

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot az lenne a kérdésem ma volt ct vizsgálatom aminek az eredménye: A jobbsin.max-ban, az üregjo részét kitöltő polypoid nyálkahártya -duzzanat látható. A többi orrmelléküregek, illetve a rostasejtek nyálkahártyája mérs. megvastagodott. A septum balra devial. Az alsó orrkagylók nyálkahártyája duzzadtabb. Mindkét oldalon légtartó mastoid sejtrendszere és dobüreg ábrázolódik. A belső fül csontos képletei norm. megjelenésüek. A belső hallójáratok szimetrikusak, norm.tágak. Az orrpolip okozhat fejtető fájdalmat és szédülést? ez már 5 éve tart volt MR az se mutatott semit hallás és szédülés vizsgálat sem mutatott semmit. Sokszor van egyensujzavarom és közben a fejtetö nyomás érzésem van. mindig elvolt dugulva az egyik orüregem de most mind a kettő kezd eldugulni.Szóval lehet a polip a probléma? Vagy valami más ál a háttérben. A fejfájás mostmár egész napos Èrfestéses mr még nem volt. Elöre is köszönöm.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a orrpolip témában

        Tisztelt Uram! Az arcüregi polip nem orrpolip, szerintem érdemi orrdugulást, fájdalmat nem magyaráz. Szédülés hátterében pláne nem áll. Én ilyen, lényegében negatív lelet mellett orröblítést javasolnék. Pl. NeilMed SinuRinse eszközzel. Reggel és este, akár életvitelszerűen. Ez gyógyszer nélkül képes át orrdugulást javítani.


        Kérdés: 2017. június 06., 18:47; Megválaszolva: 2017. június 10., 15:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: