• Elocom kenőcs a fülben

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Tegnapelőtt fül-orr-gége vizsgálaton voltam, allergiás panaszaim miatt évenként szükséges kotrollon. Sajnos, a fülem is zsírosodásra hajlamos.Ismét tiszítani kellett, eszközzel vett ki a doktornő egyik fülemből nagyobb, másik fülemből kisebb fülzsírdugót. Ezútán fülpiszkálóval kb.borsónyi ELOCOM kenőccsel kente be mindkét hallójáratomat(korábban ilyenre még nem volt példa). Azt mondta a doktornő, hogy a krémet nem kell kitiszítani a fülemből, majd felszívódik, pár napig ne érje víz. Két napja történt, de a fülembe belenézve egyik oldalon még mindig látszik a krém.Olvastam, hogy ez egy erősebb szteroidos krém, nem gond, hogy még mindig nem szívodott fel a fülemből? Érdmes kitiszítani vagy pár nap múlva ha nem "tűnik el" menjek vissza a rendelésre? Problémát nem okoz-nem fáj és nem is okoz kellemetlen érzést. Köszönöm szépen válaszát!

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a hallójárat témában

        Tisztelt Hölgyem! Az Elocom az egyik legmodernebb és legkevesebb atrófiát okozó kenőcs. Nem kell eltávolítani, nem okoz bajt, ha benne marad a hallójáratban.


        Kérdés: 2016. július 12., 23:45; Megválaszolva: 2016. július 13., 13:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: