Neilmed használata terhesen

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem h 20 hetes terhes vagyok.Kaptam egy arcüreggyulladast amire antibiotikumot kaptam (zinnat 500 mg 7 napig) . Az antibiotikum kúra alatt normafloret ittam. Amikor az antibiotikumot abbahagytam már nem ittam a normafloret. A fül orr gégészem javaslatára a neilmed sinus riset kell hasznalnom naponta 2x.Lehet béna vagyok hozzá de szerintem van, hogy nem ürül ki mond az arcüregemböl hanem szerintem visszacsorog a torkomba és gyomromba. Az lenne a kérdésem, hogy ez megmarhatja a torkomat? Mert főleg használat után faj a torkom és tegnap este nagy wc közben normal széklet mellett nyákos váladékot vettem észre. Majd éjjel mikor wcre mentem folyamatosan ürült ilyen nyákos váladék.Reggel ismét voltam nagy wc ami nem volt hasmenés de a nyák meg volt.Pont olyanhoz tudnám hasonlítani mint amikor béltisztitast kell végezni mondjuk egy tükrözéshez.Kérdésem lenne, hogy ezt okozhatja az esetleg lecsorgott neilmed folyadék? És hogy ezzel ugye nem ártottam a babának? És hogy akkor alkalmazzam ezt a készülélet vagyv mit csinálok rosszul? Vagy ilyen az arcüregem és ezért lehet, hogy csorog lefele a torkomon. A fül orr gégesz is azt mondta amikor még gyulladt volt, hogy azért nem folyik az orrom mert a váladék lefele csorog a torkomban.Elnézést, hogy ilyen hosszú lett! Nagyon szépen köszönöm válaszát! B.Hajni

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza arcüreggyulladás témában

Tisztelt Asszonyom!

A nyák származhat a légutakból, arcüregből, de a NeilMed izotóniás sóoldat, ami fölszívódik, ilyen tünetet nem okoz. Ha könnyen át tudja öblíteni az orrát, akkor jól csinálja, használja tovább, nem föltétlenül kell színes, összeálló váladékot kimosnia onnan. Ezzel a hatóanyag nélküli módszerrel sokat javíthat az állapotán, a magzatára nincsen káros hatása. Gond nélkül használhatja. A gyártó és a forgalmazó honlapján is talál a használatot részletesen bemutató videót.

Kérdés: 2015. szeptember 23., 09:53; Megválaszolva: 2015. szeptember 24., 09:04
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Agyvíz szivárgás?
Kedves Doktornő! Mindjárt az elején megjegyezném, hogy 16 évesen epipharynx tumorom volt nyaki nyirokcsomó áttéttel, ami sugárkezeléssel teljesen...
Arcüreggyulladás?
Tisztelt Doktor Úr! Panaszommal fordulnék Önhöz, kérem véleményezze a problémám. 1 hónappal ezelőtt megfáztam, akkor itthon voltam, majd...
Kellemetlen szagú orrváladék
Üdvözlöm! 1,5 hete kezdődött hogy elkezdett fájni az arcom és picit duzzadt volt ra pár napra kellemetlen szagú orrváladék kezdett el folyni az...
Orrmellekureg gyulladas
Udvozlom. 2,5 eve Fess es orrsovenymutet. Kisebb szovodmeny,beverzes volt. Szuk volt bal oldalon a hely es megsertettek a lemezt. Jol belilult es bedagadt az...
Röntgen lelet
Az alábbi röntgen leletről szeretném kérdezni: A jobb sinus maxilláris nagyobb része fedett, csak centrális részén látható kb 13 mm.át....