• Tompa hallás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! 2 napja Balatonon voltam, éreztem hogy belement a víz a fülembe, de ki is jött, másnap jelentkezett a tompa hallás a bal fülemnél, nem fájt, mára viszont néha kicsit fáj, és állandó zúgást hallok.. Régen gyakori volt szintén a bal fülemnél a fülfájás, de orvos szerint a húzat miatt... Lehetséges hogy most is a húzat miatt? vagy a fülbe került víz miatt lehetséges? Érdemes jövő héten elmennem orvoshoz, vagy enyhülni fog? Mit tudok tenni? Köszönöm!

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a hallás témában

        Tisztelt Uram.! Ilyen panaszok hátterében leggyakrabban fülkürthurut szokott állni., ami orrcsepp és orrfúvás terápiára szokott szűnni. Ha nem javul., akkor keressen föl fül.orr.gégészt.!


        Kérdés: 2015. július 25., 18:23; Megválaszolva: 2015. július 25., 19:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot kívánok. 33éves nő,3gyerekes anya. Egy problémával fordulnék Önhöz. Lassan másfél hete egyik pillanatról a másik napra eldugult a jobb fülem.Eleinte csak reggelente,mára már egész nap,minden nap. Nagyon aggasztó,mert nem tudom...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A tüdő vitaminja
        A folyamatos, tudatos vitaminpótlással sokat tehetünk egészségünkért.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció