Halláskárosodás.

Bal fülemre fokozatosan romlik a hallásom.Jobb fülemre bő egy éve hirtelen nagyfokú halláskárosodásom lett.Hallásvizsgálat szerint nem gyulladásos eredetű. Koponya CT negatív. Ideggyógyász javaslatára 3 havi gyógyszeres értágító kúrába kezdtem (2 hete) .Elmondása szerint 2 éven belül visszatérhet a hallás. Reménykedhetem-e? Esetleg van-e értelme egy MR vizsgálatnak?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza halláskárosodás témában

Tisztelt Asszonyom!

ami a kérdés fülészeti vonatkozását illeti: ha a halláscsökkenés belsőfül eredetű, úgy legfeljebb 2 hétig várható a teljes gyógyulás a panaszok kezdetétől. átmeneti javulás azonban mindig lehet, központi idegrendszeri eredetű betegség ügyében a neurológus véleménye a mérvadó.

Kérdés: 2014. augusztus 16., 12:13; Megválaszolva: 2014. augusztus 17., 16:46
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Éjszakai orrvérzés
orrdugulásom oka?
Torkon piros hólyagok
Miért nincs íz, szag, illat?
Mononukleozis