Hirdetés
      • Magas eo szám!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő 18 éves fiam augusztus végétől náthás,főleg ébredés után tüsszög és sokat fújja az orrát.Voltunk allergia vizsgálaton:negativ.Orr-fül-gégész szerint mégis allergia.Háziorvosunk Cetirizin-EP 10mg tablettát írt este 1szemet amitől másnap álmos,kedvetlen,fáradt.Most voltunk laborba és az eredmény:vörösvértest szám:5,2 MCV:83,Segm:51,6 Eo:8,1.Vajon allergia lehet ez vagy valami más?Vigyük tovább és akkor merre? Avamys orrsprayt kapott.A cetirizimet nem merem adni állandóan csak ha már nagyon odavan,tiszta depis tőle.Válaszát elöre is köszönöm

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a fül-orr-gégészet témában

        Tisztelt Szülő! A magas eozinofil szám általában allergiára utal. Az Avamys orrspray hasznos, de nem alkalmanként adandó, hanem folyamatosan. A Cetirizin adható alkalmanként is. Sőt vannak kevésbé álmosító antihisztamin tabletták (Aerius, Xyzal). Valamint érdemes kiegészíteni a kezelést orröblítéssel (ld. http://orrmoso.hu/)

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 15., 18:11; Megválaszolva: 2011. november 16., 13:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés