leukoplákia

kedves doktor! (ur, nö! ) már hat éve leukoplákiát diagnosztizáltak nálam, 3havonta járok controlra a kévetkezö kb 1 honap mulva esedékes amire fris labor eredményekel kell vissza menem. Az ok amiért irok az az lene hogy nagyon félek mert az utobi idöbe nagyon fáj az arcom a fülem néha a torkom és valamikor a beszéd is nehézkés. A kérdésem az lene hogy ezek a tünetek utalhatnak e ara, hogy rosszindulatuvá vált a mindkét arc pofámon találhato, leukoplákia! azt szeretném kérdezni hogy az a jo e ha fáj az arcom vagy az ha nem, nekem biztos nem jo csak már sok sok mindent halotam KÖSZÖNÖM ELÖRE IS VÁLASZÁT!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ágics Anikó válasza leukoplákia témában

Tisztelt Kérdező!

Nem gondolnám, hogy ennyi idősen ilyen súlyos lenne a helyzet. Ráadásul ha 3 havonta jár kontrollra, biztosan nem a leukoplákia miatt tapasztalja a tüneteket.

Elsőre inkább megfázásra, arcüreg/homloküreg gyulladásra gondolnék, tehát javasolnám, hogy keressen fel egy fül-orr gégészt. Ha ezek után is panaszos, egy kontroll röntgen felvétel is indokolt lehet, hogy fogászatilag minden rendben van-e.

Jobbulást!

dr. Ágics Anikó

Kérdés: 2014. január 07., 15:02; Megválaszolva: 2014. január 08., 16:38
Kérdések és válaszok: Fog- és szájbetegségek
Hólyagok a torokban
Ajak jobb oldali része, áll...
Fogszabályozás műtét előtt?
Fogászati műtét előtt
Genny pukli a szem alatt