• Lehetséges?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Barátnőmmel menstruáció megérkezése elött 1-3 nappal együtt voltunk! együttlétünk alatt én korábban élveztem el a kelleténél és óvszert cseréltem és sajnos nem emlékszem rá de attól félek a csere közben ondós lett a kezem és ugy huztam fel az uj ovszertés folytattuk az együttlétet! kérdésem:ha megjön a menstruációja rendesen időben akkor lehetséges hogy terhes lett vagy lesz? vagy ebben az esetben ha esetleg terherbe esett akkor igy 1 nappal  a megérkezés elött elmaradhat-e a vérzés? vagy esetleg a vérzés megjön és közben kialakulhat-e a terhesség! ha megjön a menstruáció akkor kizárható a terhesség? mi történhet?

        köszönettel:water

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a óvszer témában

        Kedves Water!

        Amennyiben a következő menses nem jelentkezik, egy terhességi tesztet kell csinálni. Ilyen módon csak nagyon kicsi a terhesség esélye, de azért legközelebb jobban figyelni kell, vagy nagyobb esemény esetén egy esemény utáni tablettát lehet felíratni nőgyógyászaton.

         


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-02-26 18:24:10; Megválaszolva: 2010. február 26., 18:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: