• A kiszakadt óvszerről

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor nő (Úr)! Lehet ez buta kérdés feltenni... Dehát jobb tudni, mint nem! De az óvszerről szeretnék 1-2 kérdést kérdezni. 01) A coton mikor szakadhat ki? Pl.: A) Száraz hüvelytől kiszakadhat-e? B) Vagy, ha "durvább" az aktus! - nem tudom máshogy megfogalmazni.:-( Azt tudom, hogy az "éles" köröm miatt is kiszakadhat... 03) Hogy lehet észre venni, hogy kiszakadt? 04) Nagyobb vonalban szakaddhat-e ki, vagy csak kis részben 05) Oldalt is kiszakadhat. Ez így elég sok kérdés.:-/ Csak röviden: Hogy szakadhat ki? S hogy lehet észrevenni? (aktus után) Mind ezt azért kérdezem, mert ilyen jelenség még nem történt meg velünk. - remélem nem is lesz:-/ Köszönettel: ANY

        WEBBeteg szakértő válasza a óvszer témában

        Kedves Any!

        Az óvszer leggyakrabban helytelen használat miatt szakad ki, pl. nem helyesen van a péniszre felhelyezve. a másik, hogy gyárilag sajnos hibásak is lehetnek az óvszerek, és így gyakorlatilag a gyengébb pontokon könnyebben kiszakadhat. Nme szokott pici lyuk lenni rajta, amit nem látnak, egyértelműen látható a szakadás. Vannak, akik minden együttlét után feltöltik vízzel az óvszert, hogy lássák, nincs-e rajta szakadás, azt nem tudom sjanos megmondani, hogy ennek mennyi értelme van...

         


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-22 09:23:14; Megválaszolva: 2010. február 22., 09:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: