Bent maradt óvszer

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Egy olyan problémával fordulok Önhöz, hogy tegnap este a párommal történő szeretkezés után bennem maradt a gumi, amikor húzta ki a nemi szervét. A gumi vége nem lógott ki belőlem, de egy ujjpercnyire kellett csak felnyúlnia, hogy ki tudja venni. Könnyen sikerült kihúznia. Az ágy olyan lett (gondolom ahogy húzta ki kifolyt belőle) , de én magamon nem éreztem, hogy lenne bennem ondó (régebben fogamzásgátlót szedtem és az alapján mondom ezt) . Az eset után egyből megmostam magam alaposan. A véleményem az, hogy ha esetleg folyt is ki belém a gumiból, akkor azt a gumival utána ki is húzta és nem került fel annyira bennem az ondó, hogy teherbe eshessek. Önnek mi a véleménye? Mennyi az esélye, hogy került belém úgy ondó, hogy teherbe eshetek? Írattam esemény utáni tablettát, de ha nem muszáj, akkor nem szeretném bevenni. Köszönöm válaszát!

Dr. Csősz György válasza óvszer témában

Nem kizárható de nem is valószínű

Kérdés: 2018. augusztus 27., 08:25; Megválaszolva: 2018. szeptember 04., 19:09
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló
Contragel es/vagy Cayagel hasznalata...
Tiszteletem! Egy olyan egyszeru kerdesem lenne, hogy a “teljes” vedelem erdekeben fokoznam az ovszer (Masculan Pur feherszinu) hatekonysagat azzal...
Mennyi a terhesség esélye?
Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! Párommal ovszeres védekezést folytattunk, azonban az ejakuláció után még egy ideig folytattuk, amikor párom...
Lejárt szavatosságú óvszer
Tisztelt Doktor úr/ nő! 2 napja együtt voltam a párommal és csak később vettük észre hogy az akkor használt óvszer szavatossága 2 éve lejárt....
Az óvszert károsíthatja ilyen...
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Párommal óvszerrel védekezünk, de pont a peteérésem környékén bekentük vazelinnal is. A kérdésem az lenne, hogy a...