• Nuvaring kint maradt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Nuvaring hüvelygyűrűt használok már sok éve. Tegnap este az együttlét miatt kivettem a gyűrűt és elfelejtettem visszatenni. Ma reggel jutott eszembe, hogy betegyem, tehát 9 órán keresztül volt kint. Ezt a gyűrűt egyébként két nappal ezelőtt tettem be, előtte menstruáltam. Van rá esély, hogy esetleg a tegnapi aktus miatt teherbe esek? Védekezzek még óvszerrel is az elkövetkező hetekben? Köszönöm a válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a hüvelygyűrű témában

        Kedves Kérdező! Nem valószínű a terhesség bekövetkezése, de inkább védekezzen más módszerrel is.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. április 06., 11:34; Megválaszolva: 2012. április 10., 09:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: