• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! 2010. július óta az előírtaknak megfelelően használom a Nuvaring hüvelygyűrűt. az utolsót november 18-án helyeztem fel, 20án együtt voltunk a párommal,22én nőgyógyászati vizsgálaton voltam. A vizsgálat előtt kivettem a gyűrűt, de utána egyből elfelejtettem visszahelyezni, s csak a kivétel után 5 órával tettem vissza. Azóta egyfolytában bent van, illetve előtte is mindig bent volt. A papírjában az áll, hogy ha 3 óránál tovább volt hüvelyen kívül,akkor 1 hétig nem véd, illetve hogy ha az első héten történt,és előtte együtt voltunk a párommal, lehet hogy terhes vagyok. Azóta nem voltunk együtt a párommal. A kérdésem az, hogy tényleg van esély arra, hogy terhes legyek? Másfél éve rendszeresen használom a gyűrűt,és 3 óra helyett 5 órát volt kint a hüvelyből. December 20án megyek majd nőgyógyászhoz (más ügy miatt), de addig szeretném egy orvos véleményét is kikérni. A menstruációmnak 12-13án kell megjönnie, de egyfolytában ezen idegeskedek, hogy lehet-e gond. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: B.

        Dr. Boros Miklós válasza a hüvelygyűrű témában

        Kedves Kérdező!Nem valószinű a terhesség,de saját megnyugtatása érdekében érdemes terhességi tesztet csinálni.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 06., 11:49; Megválaszolva: 2011. december 08., 08:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés