Hpv. Condyline használata alatti szex.

Tisztelt Hölgyem/Uram! Nekem par honapja diagnosztizálták. Egy kisebb szemölcs volt a húgycsövem végén, azt kimetszették, irtak fel virus ellen gyógyszert(isoprinosine) Azt beszedtem. Barátnőmmel óvszert használtunk. Egy ideig semmi nem volt, de aztán sok apróbb lett a fitymámon belül. Condyline kenőcs. Jól ki is marta. Mellette vitaminokat szedek, immunerősitőket. İtalozni szoktam, dohányozni nem. Kérdésem, mit tehetnék, hogy visszaszoritsam a sok apro dudort. Valakitől azt hallottam, hogy körülmetéssel elmultak neki. Valamint az is érdekelne, hogy a condyline ecsetelöre az van irva szo szerint:"A nemi érintkezést a teljes gyógyulásig kerülni kell. A nemi szerveken levő kondilóma akuminátum függölyök fertőzőek, és átvihetők a szexuális partnerre. Nemi érintkezéskor ezért óvszert kell használni." az orvosom azt mondta, használjak ovszert. De csak ennyit. Tehát most hetekig nem érintkezhetek nemi ùton óvszerrel a baratnömmel? Valamint a condyline használata alatt sem élhetünk nemi életet ovszerrel? Előre is köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Sarkadi Adrien válasza a témában

Kedves Kérdező, a nemi élet azért nem javasolt, mert amíg tünetei vannak, nagyobb valószínűséggel megfertőzheti a partnerét is, de ez a lehetőség tünetmentes hordozói állapotban is fennáll, a HPV az egyik olyan nemi úton átadható fertőzés, melynek továbbadásától az óvszer sem 100%-ban véd, mert az óvszerrel nem fedett bőrterületeken is megtalálható lehet, ezért olvashatja a tájékoztatóban az Ön által kiemelt instrukciókat. Üdvözlettel: Sarkadi Adrien

Kérdés: 2020. november 19., 07:00; Megválaszolva: 2020. december 13., 20:14
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Ajánlott-e számomra a covid elleni...
COVID: Íz- és szaglásvesztés...
Treponema teszt