Sok esélye lehet a HÍV fertőzésnek?

Tisztelt doktor úr! MÁR KÉRDEZTEM UGYAN EZZEL KAPCSOLATBAN, DE A FEJLEMÉNYEK A KÖVETKEZŐEK. A TESZTRE MÉG VÁRNOM KELL, DE MÁR 3. HETE VAN A NYELVGYULLADÁSOM ÉS A SZÁJGOMBÁM..VOLT KÉT ÉJSZAKAI, ÉS NAPPALI IZZADÁSOM, BELSŐREMEGÉS, HALÁLFÉLELMEM.. ÉS A LABORVIZSGÁLAT KIMUTATTA, HOGY A FEHÉRVÉRSEJT 75 AMI SOK. MOST MÁR BIZTOSAN POZITÍV LESZ A HÍV TESZT?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza HIV témában

Tisztelt Kérdező!

Továbbra is úgy gondolom, hogy valószínűtlen a HIV fertőzés. A belsőremegés, halálfélelem és izzadások nem a HIV betegség specifikus tünetei. A szájgomba a fertőzést követően több évvel szokott jelentkezni, viszont okozhatja cukorbetegség is. Ha elhúzódó keresse fel háziorvosát, hogy segítsen megszüntetni.

Azt sajnos nem tudom értelmezni, hogy fehérvérsejt 75, ehhez mindenképpen szükséges lenne, hogy milyen mértékegységben számolják, azt javaslom ezzel is keresse fel háziorvosát.

Tisztelettel:

Kérdés: 2015. november 04., 14:37; Megválaszolva: 2015. november 05., 08:23
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
HIV fertőzés gyanú
ajánlott HIV-re tesztelni?
HIV/ARS 3
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Alábbi kérdésemre visszatérve: https: //m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/fertozo_betegseg/164080 Ismét visszatért a...
HIV kiegészítés
Hív fertőzés?