• Szédülés, fejfájás, látászavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Egész nyáron szédültem, mostanra már erős fejfájásom is van és kb.2 hete folyamatos látászavarom is van. Jártam neurológusnál, koponya MRI neg. szemész rendben talált, vérnyomásom, cukrom rendben. Ennek ellenére nemhogy jobb, inkább rosszabb... A kérdésem az lenne, hogy lehet-e a Vargha módszerrel történő talpmasszástól? 3-4 hete kezdtem járni és a látászavar azóta lett. Ha nem attól van , ezek után kihez, milyen orvoshoz forduljak? Válaszát megköszönve tisztelettel: S. Judit

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szédülés, fejfájás témában

        Kedves Judit! az alternatív gyógymódokban nem igazán vagyok jártas, de elképzelhető, hogy valamilyen reflexpont vagy zóna ingerlése ilyen testi tünetet okoz, de biztosan kijelenteni nem lehet. A biztonság kedvéért hagyja abba a talpmasszázst, ha ennyire egy időben jelentkeztek vele a panaszok. A panasz hátterében, ha neurológiai ok nem igazolódott, akkor érdemes lenne belgyógyászt felkeresnie, a szédülés hátterében vérnyomásprobléma, szívbetegség,a nyaki gerinc kopása is állhat. További kivizsgálás szükséges mindenképp.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 08., 10:59; Megválaszolva: 2010. szeptember 09., 10:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés