Ingadozó vérnyomás minek az előjele lehet?

Tisztelt Doktornő/ Úr! Napok óta rettenetes fejfájás kínoz ami nem sűrűn fordul elő nálam. Általában a vérnyomásom 92 - 110 között mozog. Most 90 és 135 között ingadozik. De a nagyobb bajt a pulzusom jelenti hiszen 95-103 körül mozog és elég zavaró. Elviselhetetlen a fejfájásom. Minek az előjele lehet ez? Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Szanyi Andrea válasza vérnyomás témában

Kedves Kérdező!

Panaszának hátterében több minden állhat, javasolnám hogy csináltasson vérkép vizsgálatot, a szérum vasszintet is határoztassa meg, szóba jön még a pajzsmirigyműködés vizsgálata is. Fentiek mellett EKG vizsgálatát is tanácsolnám. A leírt vizsgálatok alapján lehet véleményt mondani panaszának okáról és az esetleges teendőkről. Ha a fejfájása nem múlik, mielőbbi orvosi vizsgálatát javaslom, akár orvosi ügyeleten vagy egy sürgősségi ambulancián, ezt látatlanban megítélni nem lehet.

Kérdés: 2016. január 13., 09:06; Megválaszolva: 2016. január 15., 20:55
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
Magas vérnyomás és menstruációs...
Tisztelt Doktornő! 34 éves nő vagyok 50kg, a vérnyomásommal vannak gondjaim. Az utóbbi időben úgy vettem észre, hogy a menstruáció fél...
diasztolés érték alacsony
Tisztelt szakértő! Mitől lehet hogy mikor megmérem a vérnyomásom, a diasztolés érték igen alacsony miközben a másik rendben van. Pl.: legutóbb...
Fejfájás oka.
Fejbeütés miatti félelem
Tisztelt Doktornő, Doktor Úr! 3 napja hátul (a fejem közepénél kicsit magasabban) a falba beütöttem a fejem. Nem volt annyira nagy az ütés, hátra...
Mi is fáj pontosan?
Tisztelt Doktornő! kb. 2 hete elkezdett jobb oldalt hátul fájni egy ponton tompán a fejem. Nem is hat rá a fájdalom csillapító. Azt hittem ,hogy...