Nyakfájás és szédülés

Tisztelt dr úr˛/nő Azzal a problémával fordulok önhöz már több mint egy éve szédülök egyensúlyzavarom van nyakam szokott még fájni meg a vállam is, olyan mint ha ki akarna menni a lábam alol a talaj voltam már neurológián, vérvételen, gerinc röngenen is mr vizsgálaton, reumatológián, fül orr gégészeten de mindenhol azt a választ kaptam hogy semmi bajom, irtak fel Betaserc 3 szor egyet de nem használ ugyan ugy szédülök két napja meg ugy jártam hogy az ágyból sem birtam föl kelni mert ha emeltem a fejem forgott velem az egész ház, segitségét szeretném kérni hogy mi bajom lehet vagy hová menjek mert dolgozni sem nagyon birok így válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Farkas Lehel válasza nyakfájás szédüléssel témában

Kedves Kérdező!

A fentiek alapján úgy látom, alaposan utánajárt, hogy kivizsgáljá, k mi okozhatja a problémát. Problémáját okozhatja a nyaki és a koponyaszirt találkozásánál lévő csomósodás is. Ha a szédülés ennyire erőteljes azt okozhatja mindez, azonban lényeges lenne, hogy kiderüljön, hogy valóban erről van-e szó vagy csupán valami nem derül ki a leletek alapján. Volt már ilyen esetem és rengeteg vizsgálat illetve lelet után sem derült fény arra, hogy mi okozza a panaszokat. Azt azonban tapasztaltam, hogy a gyógymasszázs kezelés jótékonyan hatott az egyénre. Kezelések után szédülése csökkent illetve el is tűnt, tény, hogy a gyógymasszázs kezelése alatt némi pszichoterápiát is folytattunk. Mindemellett különböző jóga és relaxációs elemeket is tanítottam a,, betegemnek". Sajnos a stressz is kiválthat ilyen típusú kellemetlenségeket, mindenkinél másképpen jön ki, másképpen reagál a szervezetünk. Amennyiben korábban nem szedett semmilyen hangulat javító gyógyszert vagy más panaszra készítményeket, akkor feltétlenül keressen fel egy gyógymasszőrt, aki alaposan átdolgozza az egész gerincét illetve még fejmasszázst is ad Önnek, valamint nyújtásokat végez a nyaki szakaszon. Heti 2 alkalom mindenféleképpen kell, ahhoz, hogy jobban legyen, későbbiekben már lehet heti 1 is.

Ha az orvosi vizsgálatok semmit sem mutatnak ki, akkor lényeges, hogy megnyugodjék és együtt működjön a gyógymasszázst végző terapeutával.

Kérdés: 2012. augusztus 26., 18:38; Megválaszolva: 2012. augusztus 26., 22:30
Kérdések és válaszok: Fájdalom
Ismeretlen fájdalmak
Tisztelt Doktor Nő! Pár hónapja lettem figyelmes arra, hogy a mellkasom bal oldalán, a kulcscsont aljától, a hónaljig és a mellbimbóig (nagyjából...
Lehetséges betört a homlokcsontom...
Szép napot! Sajnos verekedésbe keveredtem és kaptam 1-2 ütést ököllel a homlokom bal részére (a képen ez a jobb oldalnak felel meg) körülbelül 3...
Kidudorodó ér a karon.
Tisztelt Doktor! 26 éves férfi vagyok, és az lenne a problémám, hogy a bal felkarom belső részén van egy ér ami szabályosan púposodik ki. Van...
csipőfájdalom
Kedves Doktor nő! Évek óta tudtam, hogy csípőkopásom van, de még nem volt műtendő állapotban.Nem is foglalkoztam különösen vele, emellett copd...
Bal alhasi, medeence, comb fájdalom
Üdvözlöm! Eddig nem volt szokásom hason aludni, de a Covid kapcsán olvastam, hogy ajánlott, ezért most egy ideje hason alszom (A covid már három hete...