• Mellékvese adenóma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves dr. Fáklya Mónika! Édesapámat Romániában kivizsgálták, mely során megállapították, hogy mellékvese adenómája van. A vizsgálatok szerint jóindulatú. Egyéb betegsége tüdőasztma, sajnos erősen dohányos. Én a fia vagyok, én már hosszú ideje Budapesten élek. A romániai endokrinológus jelezte, esélyes, hogy műtétre kerül a sor, de előtte újabb vizsgálatokra küldte Marosvásárhelyre (300 km távolság az édesapám lakhelyétől), amibe bele is mentünk volna, de mivel, ha tényleg arra kerülne a sor, ott nem tudnák megműteni, csak Bukarest, Debrecen vagy Budapesten. Ezért úgy döntöttünk, hogy egyből Magyarországon folytatjuk a vizsgálatokat (Budapest), mert Bukarest messze van és nem is szeretnénk oda menni. Debrecen közelebb van, de mivel én itt vagyok Budapesten, így könnyebben tudom intézni a dolgait. A kérdésem az lenne, hogy hol érdemes elkezdeni a folyamatot? Édesapám magyar állampolgár is, az egyszerűsített honosítás révén. Mindössze honosítási okirattal rendelkezik, itteni lakcíme nincs. Mit tudna javasolni? Hova érdemes menni, hogy túlságosan költséges se legyen? Magánorvos vagy esetleg valamelyik kórház? Köszönöm segítő együttműködését és várom visszajelzését.

        Dr. Fáklya Mónika válasza a mellékvese témában

        Tisztelt kérdező! Nagyon sok hely van Budapesten melyeket internetes kereséssel árakkal együtt meg tud találni. Ennél pontosabbat nem áll módomban ajánlani.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2016. október 16., 19:42; Megválaszolva: 2016. október 26., 21:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: