• Véres széklet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! Nem az én, hanem édesanyám problémáját szeretném leírni, Tavaly augusztusban két napon keresztül véres széklet majd vér ürült belőle közben erős hasi fájdalmai voltak utánna szélkólikája. Az ügyeleten aranyérre gyanakodtak. Előtte sokáig bogyós székletű székrekedése volt 3-4 naponta. A háziorvos küldte volna végbél tükrözésre de ő nem vállalta. Most folyamatosan korpatablettát szed és boróka szirupot iszik és rendes a széklete nincs székrekedése minden nap van ha nem is sok de van széklete. esténként hurutoldó teát iszik és sok vizelet megy el tőle éjjel. meg változott a táplálkozása is november óta minden nap viszik neki az ebédet. és rendszeresebben eszik ha kicsit is . Étvágytalanságra nem panaszkodik, ami miatt írok az az hogy nem kóros-e ha most azt tapasztaltuk, hogy 10 kilót fogyott 6 hónap alatt. Bár megvallom csak a mérleg mutatja és nem látható rajta ez a nagy mértékű fogyás.. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a véres széklet témában

        Tisztelt Kérdező! Vastagbél daganat gyanúja miatt a kivizsgálás indokolt. A háziorvos nagyon helyes javasolta a vastagbél-tükrözést. Legyen egy hasi ultrahang és vérkép. Kezdjék a kivizsgálást. Mérjék rendszeresen édesanyja vérnyomását, az éjszakai vizelés szívelégtelenség jele.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 27., 22:00; Megválaszolva: 2011. március 02., 12:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés