• Melaena

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ma reggel vettem észre a székletemen vérnyomokat, később már, kizárólag friss piros és alvadt vér keverékét láttam benne nagy mennyiségben. Ápolónő vagyok, és a Pető Intézetben dolgozok. Mit javasol? Aranyerem nincs és soha nem fordult ez elő. Most van egy kis hőemelkedésem. Várom mielőbbi válaszát, Tisztelettel: Z Hajnalka,

        Dr. Boros Miklós válasza a véres széklet témában

        Tisztelt Kérdező! Vastagbél eredetű a vérzés. Vegyen kamillás ülőfürdőt és amennyiben ismétlődik keressen fel gasztro-enterológiai szakrendelést, fizikális vizsgálat szükséges. Addig is bő folyadékfogyasztás és kevesebb szilárd étel.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 04., 14:04; Megválaszolva: 2011. február 07., 10:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés