• Véres széklet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!

        28 éves nő vagyok.Az a problémám,hogy véres a székletem. már kb 5 éve kezdődött,hogy néha véres volt a wc papír,de utána 1-2 hónap után elmúlt.Most kb. 3 hónapja kezdődött újra,hogy fájdalmas ürítés után élénk piros, friss vér volt a wc kagylóban,de elég sok.Pár napig véres,majd pár napig-hétig nem. Tegnap kicsit fájni kezdett a gyomorszájamnál és ma reggel megint véres volt és most nem fájt. Kevés, enyhén alvadt vér is volt a papíron.Ön szerint mi lehet ez?komoly bajom lehet? Tudom,hogy orvoshoz kellene mennem,de félek.
        Várom válaszát!!

        WEBBeteg szakértő válasza a véres széklet témában

        Kedves Kérdező!

        A friss véres széklet oka leggyakrabban aranyér vagy végbélrepedés, de akár gyulladás, rosszindulatú folyamat is lehet az oka. Az orvosi vizsgálat nélkülözhetetlen, mindenképp keressen fel gasztroenterológust!



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-02 11:49:55; Megválaszolva: 2010. június 02., 11:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés