Rák?

Tisztelt Dr ur! 38éves nő vagyok. Másfél évvel ezelött vastagbéltükrözésre küldtek, gyakori hasmenés és baloldali hasi fájdalom miatt. A vizsgálat és a szövettan megállapitotta, hogy bélgyulladásom van.Salazopirint szedtem, tüneteim megszüntek.Kisfiam szülinapján kissé többet ettem a kelleténél és nagyon rosszul lettem.Erősen görcsölt a hasam, hasmenésem volt és hányingerem. Azthittem gyomorrontásom van. Másnap reggel viszont alvadt-véres, nyálkás székletet üritettem./nem sokat, inkább csak nyálkát/Mi lehet ez? Kérem adjon tanácsot! Ujabb vastagbél tükrözést nagyon nem szeretnék, borzalmas volt! Köszönöm válaszát! Vné Anita

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza gyulladásos bélbetegség, véres széklet témában

Kedves Anita!

A gyulladásos bélbetegségek tünetei között jelentkezhet véres-nyálkás széklet. Sajnos a betegségre jellemző a hullámzó fefolyás, tünetmentes és tünetes időszakok váltják egymást. Keresse fel kezelőorvosát, mert a széklet minősége tünetek újbóli fellángolására utal, és a kezelést ennek megfelelően kell módosítani.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2009. július 02., 22:11; Megválaszolva: 2009. július 02., 22:11
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok