Baba gyógyszer mellett

Kedves Dr Úr! A férjemmel babát szeretnénk, viszont neki imuran gyógyszert kell szednie colitis ulcerose miatt. A gyógyszer miatt le kell mondanunk a babáról? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza imuran témában

Az Imuran-nak nincs kimutatott hatása a nemzőképességre, nem okoz problémát, a gyermekvállalásnak nem akadálya (a Salazopyrin azonban csökkenti a spermiumszámot, ha ezt szedne, érdemes más készítményre cserélni).

Kérdés: 2021. április 16., 07:17; Megválaszolva: 2021. április 16., 09:38
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok
Pfizer vakcina akut gyomorhurutra...