Veres nyálka szellenteskor

Tisztelt Doktur Ur! Az alabbi tünetek alapjan milyen problema allhat a hatterben? 35 eves nö vagyok, gyermektelen. Ülö foglalkozast vegzek, legalabb 10 eve. Igyekszem egeszsegesen taplalkozni, minden evö vagyok. Az ünnepek alatt viszont nagyon keves zöldseget/gyümölcsöt ettem, illetve alig mozogtam. Korabban is volt mar olyan panaszom, hogy szekletüriteskor nyakos valadek is tavozott, aminek a szine megegyezett a szeklettel, ez nalam evek ota van, fiatalabb koromban is volt, ugyan mostanaban egyre gyakoribb. Szekletem sem valtozott, olyan, mint mindig. Ma is ugyanez volt, de szellenteskor a szokasos nyakban elenk piros verlemezeket fedeztem fel nagyon kis mennyisegben es rettenetesen megijedtem, mult heten mar volt egyszer ugyanez, aztan maig semmi. Erdekes, hogy elötte puffadtam mind a ket alkalommal, illetve mindketszer egyetlen egy szellentesnel tapasztaltam ezt. A szekletemben nem volt ver. Elötte ilyen tünetem nem volt. Puffadasom van havonta egyszer-ketszer, de aranyerem meg sosem volt. Ön szerint mi lehet ez? Mind a ket alkalom elötti este ketchupot ettem, lehet, hogy azt nem tudtam megemeszteni? Segitseget elöre is nagyon köszönöm! Üdvözlettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza nyák a székletben témában

Könnyen előfordulhat, hogy csak ételmaradvány okozza az eltérést, de nyákot illetve vérzést polipok is okozhatnak, szóval érdemes lehet egy vastagbéltükrözést elvégeztetni, ezzel kizárható (vagy diagnosztizálható) minden eltérés. Addig is a bő folyadék- és rostfogyasztás, valamint a rendszeres intenzív testmozgás segíthet a bélmotilitás gyorsításában és a székletrendezésben.

Kérdés: 2021. január 21., 15:59; Megválaszolva: 2021. január 21., 18:18
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Laktózintolerancia
Az alábbi leletet kaptam vérvétel alkalmával: Laktázgén C-13 9kbT polimorfizmusa 1allél: C, 2allél: C fenotipus: laktózintoleráns Módszer...
Hólyag a végbélnyílásnál
Pajzsmirigy + SM betegség
CT kolonoszkópia lelet -további...
Hasmenés, alhasi fájdalom negatív...