• Epés reflux

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Dr. Plósz János részére Kedves Doktor Úr! D 30000-es vitamint szedtem. A D vitamin szedése után a gyomrom nagyon savas, keserű lett. Időnként hányingerem van. Alhasi fájdalmaim vannak. Mit tetszene javasolni, hogy a panaszaim elmúljanak. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Molnárné

        Dr. Plósz János válasza a gyomorfájdalom témában

        A panaszt nem feltétlenül a D vitamin okozza (inkább egy gyomorbélhurut lezajlása). Első körben gyakori, rendszeres, nyugodt, kis étkezések tartását, bevonószerek (Talcid, Gaviscon rágótabl.) panaszvezérelt használatát, probiotikum kúrát javasolnék. Ha a panaszok nem szűnnek, akkor mindenképp tovább kell vizsgálódni.


        Kérdés: 2020. május 10., 14:41; Megválaszolva: 2020. május 13., 11:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: