• Mi lehet ez a mozgás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Pár hete érzek valami mozgást a hasamban, mi lehet ez? Csak egy ilyen apróbb pukkanás szerű talán, nem belülről rúgás féle. Terhes nem lehetek szerintem, bár 6 hónapja volt egy megszakításos együttlét a barátommal (másnap megjött a havim), viszont azóta megjött normális módon a menzeszem (32 napokra, 6-7 napig tartott) és 3 terhességi teszt is negatív lett. (November elején volt a dolog és februárban is neg. lett a teszt.)

        Dr. Plósz János válasza a bélmozgás témában

        Bélgázok, fokozott bélmotilitás okozhat ilyen jellegű tünetet. Érdemes lehet probiotikumot használni min. 1 hónapoig, mozogni rendszeresen, intenzíven.


        Kérdés: 2020. április 01., 19:28; Megválaszolva: 2020. április 02., 22:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció