Láz és vastagbélgyulladás

Hónap elején kórházban kezeltek sigmagyulladással. infúziókat kaptam. Itthon a nagyon szigorú diéta mellett további Normix antibiotikum és Klion. Szedek Normaflórt is. Abszolut nem gondoltam, ilyen lassan fog a gyulladás elmúlni? Ami aggaszt a láz, időnként 38, 5-re is felszökik.csak akkor vegyek be Algopyrint vagy inkább szedjem, hogy ne is menjen fel? A láz is kapcsolatban van a pszichoszomatikus tényezőkkel? mert csak izgatom magam, mennyi idő még keresőképes leszek és tudom-e és akarom-e az eddigi háromembert kívánó munkámat folytatni?

Dr. Plósz János válasza sigmoiditis témában

A továbbra is meglévő láz sajnos nem feltétlenül a gyógyulás jele. Mindenképp érdemes lenne a széklettenyésztést megismételni, C. difficile irányban is, CRP értéket kontrollálni, valamint más, akár kombinált pre- és probiotikumot használni.

Kérdés: 2015. december 18., 14:36; Megválaszolva: 2015. december 18., 16:16
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Kreatin-Kináz
27 éves vagyok. Alapbetegségeim: Asztma, allergia (pollen) , Hyperprolactinameia. Szedett gyógyszerek: Lendin 20 mg, Bromocriptin 2.5 mg és...
Hepatitis oltás
Tisztelt Doktor Úr! A sajtó hírekben olvastam, hogy növekedett a hepatitis A megbetegedések száma. Hepatitis B oltást (hbvax II) 2000.11.20 és...
Sárga nyálka széklet, érdemes...
Tisztelt doktorúr Nyálkás széklet miatt idén eddig volt teljes laborom (tökéletes, vérszegénységre, gyulladásra utaló jel nincs) , széklet vér...
Mit takar nagymamám Hasi ct és...
Tisztelt Weborvos! Tisztelt Dr.nő/Dr.úr! Szeretném megtudni, mit takar a 64 éves nagymamám Hasi CT lelete, illetve mellkas röntgene. Először is...
Köldöktől jobbra fájdalom