Szedhetem a " Máriatövis forte " kapszulát?

Több éve megállapították, hogy a májban jóindulatú adeóma van.2 éve az epehólyagban 12 mm-es polip van, ezt félévente hasi ultrahanggal ellenőrzik.Kérdésem: hogy szedhetem-e a "MÁRIATÖVIS FORTE" kapszulát? Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza máriatövis témában

Kedves Kérdező!

A Máriatövis kapszula szedésének nincsen ellenjavallata, de különösebb értelme sem, hiszen az Önnél talált elváltozás a máj működésével nincsen összefüggésben.

Kérdés: 2015. február 20., 12:35; Megválaszolva: 2015. február 28., 16:04
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Hasi problema
Tisztelt Doktor Ur! Egy összetett problemaval fordulok Önhöz. Korabban mar megvalaszolta egy kerdesemet, melyben a veres-nyakos szekletemre kerestem...
Végbélrepedés mikor gyógyul meg !
Tisztelt doktor Úr! Köszönöm a gyors választ az előző kérdésre. További kérdésem az lenne, hogy a záróizom görcsösségre a kenőcsön...
Epevezeték
Mi okozhatja a reggeli híg székletet?