Epekő robbantás

Tisztelt Doktornő/úr! Azt szeretném megtudni, hogy 2 db 2 cm-es epekövet robbantással lehet-e kezelni, vagy már túl nagyok ehhez az eljáráshoz? Várom válaszát, köszönettel: J.Gabriella

Dr. Papp Géza válasza epekő témában

Kedves Kérdező!

Epekövesség esetén nem jön szóba az Ön által leírt beavatkozás, műtét javasolt.

Üdvözlettel: Dr. Papp Géza

Kérdés: 2014. október 14., 12:24; Megválaszolva: 2014. október 20., 20:26
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Magas májértékek
Kedves Doktor! 2017. Októberében megszültem első gyermekem. A terhesség alatt 2x felhasi görcsöm volt, a kórházban semmit nem találtak. A szülés...
Epekő probléma
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Néma epeköveim vannak. UH eredmény: „Az epehólyag folyadékot nem tartalmaz, egészét számos 5-15 mm-es kőreflex tölti...
Rovachol lágy kapszula
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Édesanyámnak (55 éves) epeköve van (egy két centiméteres és több apró) . Egy ismerősömtől hallottam a Rovachol nevű...
Epekő és Salvus víz
Tisztelt Cím! Kérdésem a következő: epekő esetén szabad e Salvus vizet inni? Válaszukat előre is köszönöm!
Epekő oldás műtét nélkül
Tisztelt Boros dr. Úr! 4 napja UH 6 mm-es epekövet mutatott, ami korábban néha begörcsölt, többször hánytam is az elmúlt hónapokban, de hogy...