Protexin IBS florea

Tisztel Doktor úr! Vastagbél gyulladás miatt probiotikum szedését javasolta az orvos. A Protexin IBS florea nevezetű vitamint találtam megfelelőnek a problémáim miatt de az utasítás szerint immun probléma esetén nem javasolt. Mivel Immuránt is szedek kérdésem lenne, hogy ezzel együtt szedhető-e a vitamin készítmény? Gyakori hasmenésem van amire Pentasant szedek és szteroidos kúpot használok. Válaszát köszönöm.

Dr. Plósz János válasza vastagbél gyulladás témában

Nyugodtan használható a probiotikus készítmény az Ön által használt gyógyszeres terápia mellett.

Kérdés: 2013. november 23., 15:51 ;Megválaszolva: 2013. november 24., 21:18
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Gyulladás
22 éves fiú vagyok, most voltam vastagbéltükrözésen, ahol a szövettan eredménye ez lett: A, B, C: Dysplasia, malignitás, aktivitás jeleit nem...
Collagen colitis kezelése
Tisztelt Doktor Úr! Már régóta vannak visszatérő hasi fájdalmaim ami magas gyulladási értékekkel társul. Nem rég történt egy vastagbél...
vastagbél gyulladás
Tisztelt Doktor úr! Több hónapja tartó hasmenés miatt colonoszkopiás vizsgálat vastagbélgyulladást állapított meg. Collitisz és Chron kizárva....
Vastagbélgyulladás kezelése és más...
Tisztelt Plósz Doktor Úr! Pár napja jöttem haza a kórházi kivizsgálásról, gasztroenterológia. Gyomor és béltükrözés volt, éhgyomorra cukrot...
Vastagbélgyulladás és antibiotikum
Jó napot! Nekem lassan egy éve van gondom a beleimmel, mert tavaly márciusban szedtem antibiotikumot (sumamed) és azóta vannak panaszaim, voltam...