végbél sipoly

Tisztelt Doktor Úr! kb fél éve műtöttek fistula ani-val. A műtét után is látható volt a műtéti seb felett egy sipolynyílás, mely még a műtét előtti tályog kifakadásakor keletkezett. Azóta néha begyógyul, de max 1 héten belül újra kifakad, és gennyes váladék ürül belőle. Legutóbb a begyógyulás után 4 nappal fakadt ki újra.Úgy tűnik minden kifakadás után egyre nagyobb lesz a lyuk. Két különböző szakembernél voltam vizsgálaton, egyikük szerint újra kell műteni, másikuk szerint pedig nem. Fájdalmam nincs, nem gyulladásos a területe, de lelkileg teljesen megvisel ez az állapot. A tanácsát szeretném kérni, hogy mihez kezdjek, várható-e a gyógyulás, vagy keressek egy harmadik szakembert? Köszönettel várom válaszát! Namaco

Dr. Bánfalvy Péter válasza végbélsipoly témában

Kedves Namaco!

Panaszát szerintem a sipoly kiújulása okozta, véleményem szerint a dolog műtét nélkül nem oldható meg.

Többet erről:

Üdv:

dr. Bánfalvi Péter

Kérdés: 2012. december 04., 21:31 ;Megválaszolva: 2012. december 10., 12:13
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Anus környékén bőrirritáció
Tisztelt Doktornő! Egy olyan problémám van, hogy a végbélnyílásom, és az anus környéke égetni, viszketni szokott, s teljesen piros. Este felé az...
Végbélsipoly?
Tisztelt doktor Úr! Már több hónapja, hogy visszatérő végbélrepedéssel küszködtem (orvosnál nem jártam, de a tünetek arra utaltak) . Végül...
Hirtelen fellépő hasmenés
Tisztelt Doktor úr! 38 éves nő vagyok, ez elmúlt évben nagyon sok vizsgálaton estem át. A panaszom a következő: heti egy napon, hirtelen, semmiből...
Gyomorfekély/gyomorrák
Narancssárga nyálka