Epeko mutet utan 7 honappal

Aprilisban volt laparoszkopias epekomutetem, 4x3 cm-es kovem volt, valojaban igazi epegorcseim sosem voltak, de hol itt h ol ott volt hasi fajdalom, aztan a ko nagysagara hivatkozva ajanlottak a mutetet, ami utan meg a korhazban komplikaciok leptek fel, a folyadek a csovon allandoan szivargott, ultrahang, CT tobbedik alkalommal is folyadekot mutatott ki. De aztan vegul egy napon kicsoveztek, es hazaengedtek. de odahaza is folytatnom kellett a gyogyszerkurat, osszesen 5 hetig antibiotikum, verhigito, gastroprotektor es lakticid tart.tabletta EGy ideje ugyanolyan kobor hasi fajdalmaim vannak, mint az epeko mutet elott is, tobbnyire azon a helyen erzem, ahol az epeholyag volt, nem eros fajdalom, de fajdalom. Aztan van hogy a gyomorszaj korul erzek fajdalmat, sokat bofogok, nem savasat, csak levegot, gyomoregest nem erzek, de neha reggelente kis torokfajasom van. Felmerul bennem a gyanu, hogy talan felesleges volt a mutet, ha most ugyanugy folytatodik a dolog, csak kozben megoperaltak es a mutet utani korhazi idoszakot szeretnem elfelejteni. dietasan etkezem megis gyakran van hasmenesem. Mitol fajhat a gyomrom, aztan az epeholyag helye, esetleg ko van az epevezetekben, vagy gyomorfekely, reflux? valaszat koszonom. Udvozlom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza hasi panaszok témában

A jelentős böfögés mindenképp fokozott levegőnyelés tünete. Ez okozhat felhasi puffadást, fájdalmat is. Gyógyszeres terápia erre igazán nincs, csak a levegőnyelés tudatos kerülésével javulhat az állapot (lassú, nyugodt, evés, ivás, beszéd, alapos rágás) . A hasmenés gyakori tünet az epehólyag-eltávolítás után, a gyakori, kis étkezés ezen is segíthet, valamint érdemes kúraszerűen pre- és probiotiukumot használni. Epeuti kövesség erős, görcsös jobb bordaív alatti fájdalommal és sárgasággal jár, így ez valószínűtlen, gyomor probléma (pl. gyomorhurut) viszont tényleg okozhat ilyen tüneteket.

Kérdés: 2012. november 29., 21:32; Megválaszolva: 2012. december 02., 10:28
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Hólyag a végbélnyílásnál
Pajzsmirigy + SM betegség
CT kolonoszkópia lelet -további...
Hasmenés, alhasi fájdalom negatív...
Tojás alergia