Probléma?

Tisztelt Doktor/Doktornő! 184cm és 93 kg vagyok. Szakácsként dolgozom. Szinte végigállom a napot. Ha itthon vagyok akkor meg inkább ülök . Augusztusban volt egy haspuffadással járó valamim. Savam is volt. Voltam orvosnál. Ott csináltak vérvételt ami teljesen jó lett. Majd kaptam szeptemberre UH vizsgálatot. Ez is negatív lett. Majd voltam gyomortükrözésen ami enyhe Antrum gastritist mutatott. Kezelést nem adtak rá. Illetve vettek mintát a duodenumból. Ez is negatív lett. Most éppen egy vérvétel eredményére várok ami étel allergiára vagy intoleranciára vettek le. Eredményét még nem tudom. Lázam nincsen Székletem reggelenként van. Hol normális. Hol lágyabb. Erre a gasztroeneterologus azt mondta, hogy magában nem kóros a lágy (de nem hasmenés) széklet. De nem hasmenés. Viszont ami zavar, hogy a bal oldalamon a reggeli elfogyasztását követően egy pár órával elkezdem érezni a "bal" oldalamat. Kurtyog, morog az oldalam. De csak a bal.És ez megmarad egész napra. És utána szellentek. Vagy olyan érzés mintha székelni kellene. Szorongó, hipochonder típus vagyok. Mi lehet ez? A kurtyogás, morgás már nagyon zavar mert már több mint egy hónapja tart.Igaz ha nem figyelek rá (? ) akkor nem érzem.Van félnivalóm bármilyen komoly daganatos betegségtől? Jelenleg a vastagbélráktól való félelem férkőzte be magát az agyamba. Nagyon nehéz kiverni onnan mert ez a kurtyogás mindig oda tereli a figyelmemet. Viszont félek a az alsó tükrözéstől. Egyébként a vérvétel ha valami komoly elváltozásom lenne azt valóban nem mutatná ki? Mert a háziorvos és egy-két orvos is azt mondta, hogy teljesen jó vérképp mellett is lehet komoly elvátozása az embernek. Nagy vérképet csináltak nálam. A CRP ami gyulladásra utalna az is határértéken belül volt. 1.6 (0-5) Ezeknél viszont csillag volt. A Neutrophil (pero) % 43.60% (50-65) . Lymphocyta 42, 80% (25-40) Eosinophil 5.20% (<5.00) Más csillag ne volt.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza hasi panaszok témában

Kedves Kérdező!

A fentiek alapján nem gondolnék daganatra. Érdemes megvárni a vérvételi eredményeket, de a rektoszigmoidoszkópos (az alsó vastagbélszakaszt átnéző endoszkópos) vizsgálattól se féljen, meg fog nyugodni, ha nincs baj.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2012. október 11., 17:16; Megválaszolva: 2012. október 15., 08:09
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Epekő bontás
Tisztelt Dr. úr! Az lenne a kérdésem, hogy próbálkozok az epeköveim bontásával Ga..met epesav szedésével. Ugyanakkor olvastam, hogy a fekete retek...
Baba gyógyszer mellett
Kedves Dr Úr! A férjemmel babát szeretnénk, viszont neki imuran gyógyszert kell szednie colitis ulcerose miatt. A gyógyszer miatt le kell mondanunk a...
AstraZeneca oltás ellejavallat
Tisztelt Doktor Úr! COVID AstreZeneca oltással kapcsolatosan lenne kérdésem. Vasárnap kapom. Sose volt véralvadási porblémám, semmi...
Gyomorszáj feletti nyomás érzés
Tisztelt Doktorúr! 23 éves lány vagyok, gyomor problémával. Egy hete sikerült össze szednem egy hugyuti fertőzést, amire Cifran-t szedtem 5napon...