• véres wc papír

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        üdvözlöm! lányom 18 éves, napokban elmondta, hogy szeptember óta, székelés utána néha véres egy kicsit a wc papír. nem szokott szorulása lenni, nem erőlködik, nem fáj, mindennap van széklete, bár az esetek többségében szinte étkezés után, rögtön el is kell menni wc-re, de nincs hasmenése. néhány éve refluxra gyanakodtak, mert többször fáj a gyomra, gyomortájéka, (tanga bugyit visel) ez is okozhatja? kérem mielőbbi válaszát, egy aggodó anyuka

        Dr. Boros Miklós válasza a véres széklet témában

        Tisztelt Kérdező! Funkcionális gyomor-bé rendszeri panasz a legvalószínűbb, aminek a leggyakoribb oka a stressz. Vezessen étkezési naplót és csökkentse az egyszerű szénhidrát arányát. Kerüljék a helyi irritációt inkább zuhanyozzon le WC használat után. Helyi kezeléshez aranyér elleni krémet használjon. Alkohol- és dohányzási tilalom. Minden nap mozogjon fél órát és sajátítson el relaxációs technikát. Az életmódváltás a panaszmentesség kulcsa.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 16., 22:45; Megválaszolva: 2011. november 21., 15:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés