• Orvos válaszol: Egyéb

        Egyéb
        Összes kérdés a(z) Egyéb témában Gyakori kérdések a(z) Egyéb témában
      • Bélféreg

        2019-08-05 14:26
        Tisztelt Doktor Úr! Egy hete, a küldött képen látható mozgó, fekete, cérnavékony, kb. 5 mm hosszú férgek ürülnek belőlem, székelés után. Zuhanylefolyóban napokig túlélnek, valószínűleg szaporodnak is, mert elég sokan vannak benne ahhoz képest, hogy...

        Hasnyálmirigyrák vagy bagatel?

        2019-08-04 10:13
        Tisztelt Doktor Úr! Ismételten Önhöz fordulok segítségért. Édesanyámmal kapcsoltban kérdeztem már Öntől, mindig kielégítően válaszolt, ezért bátorkodom Önnek írni ismételten. A problémája kb 5-6 hónappal ezelőtt kezdődött, nagyon erős, görcsös...

        Éhség okozta rosszul lét

        2019-08-03 07:32
        Üdvözlöm! Olyan problémával küzdök hogy ha nem eszek mondjuk három órán keresztül akkor rosszul leszek. Van hogy csak két órát bírok ki. Remegek, elkezdek izzadni, azt érzem hogy el fogok ájulni, majd erre rá pánikolok és jön a többi. Évek óta fent áll...

        Dohánylé

        2019-08-01 19:42
        T. Doktor Ur/No, 3 hete kb. 3dl vizben kiazott cigaretta lé kerult a szervezetembe Ekozben elutaztam Angliaba munka ugyben. 2 hete mindennaposan az alabbi tuneteket tapasztalom: - hasmenes, szekrekedes - haspuffadas - laz , hidegrazas, izzadas - zoldessarga valadekos...

        Sycumárt szedő betegek milyen fájdalom és gyulladáscsökkentő gyógyszert szedhetnek?

        2019-08-01 08:26
        Gyakorlatilag a kérdés címében megfogalmaztam a kérdésemet is. Volna más is. Magas pulzusszámom van, 80-100 közötti. Ez problémás-e, vagy tenni kell ellene? Tisztelettel: Tóth János

        Magas/emelkedett GGT, LDH, Alkalikus foszfatáz és más

        2019-07-31 22:40
        Tisztelt Dr Úr. Szeretném kikérni édesanyám labor leletéről véleményét. We: 28mm/h (max ref értéke 15) // Glukoz 6,85 (ref max 5.5) //Alkalikus foszfatáz 124 (max ref 120) // Gamma GT 80 U/L (max ref 32) //LDH 440 U/L (max ref 378) // hCRP 1.01 mg/dL (max ref...

        Mellkas ct. Mi lehet a jövő?

        2019-07-29 10:19
        Kedves Doktornő! Két éve aorta billentyű meszesedést diagnosztizáltak rajtam. Gyógyszert nem szedek. Munkám nagyon sok beszéddel jár, május környékén berekedtem. Július közepén elmentem fül-orr-gégészhez, már sokkal jobb hanggal, aki bal oldali részleges...

        fémes ízérzés köhögéskor

        2019-07-28 11:29
        Kedves Doktornő! Néhány napja köhögéskor fémes ízt (vér ízét) érzem a számban, de szerencsére nem látok vért a nyálamban, orrom sem vérzik. Savanyú ízérzés nem társul mellé és a fémes ízt is csak akkor érzem, ha köhögök. Krónikus orrmelléküreg...

        Mozgásszervi megbetegedés vagy komolyabb?

        2019-07-26 18:56
        Tisztelt Doktor nő! Tüneteim már egy ideje elkezdődtek, és sajnos nem javulnak. Kb 8-9 éve dohányzom. Egy ideje azt vettem észre, hogy néha elég nehéz a légzés, a vállam . a lapockáim és a csuklyás izmaim fájnak. olykor fáradt vagyok, és enyhe köhögési...

        Kórszövettani eredmény

        2019-07-26 06:17
        Tisztelt Dr Plósz! Zsákai Dezső vagyok. Múltkor írtam önnek, hogy gyomortükrözésem volt 17.-én, ahol gyomorhurutot állapítottak meg. Szövettant vettek, és most kaptam meg az eredményt. Szeretném önt megkérni, hogy értelmezze nekem a szövettani...

        Milyen szakterületet kell felkeresnem, hogy a konkrét diagnózis megtudjam.

        2019-07-24 22:59
        Tisztelt Dr. Nő! 2019.06.18.-án 2ir. RTG felvétel készült a jobb kezem II. ujjáról, mert a felső 2 ujjpercem nagyon beduzzad és fájdalmas volt. Sérülés, szúrás és más trauma nem érte. A RTG lelet a következőket mutatta ki :A körömperc básisa és a DIP...

        Rendszeres hasmenés

        2019-07-24 10:43
        Tisztelt Doktor Úr! Kb. 20 éve küzdök rendszeres hasmenéssel. Kb. 27-28 évesen eltávolították az epehólyagom. 20 évvel ezelőtt a Kreon 2000 nevű gyógyszert írták fel (nem vagyok, soha nem voltam alkoholista!), előtte lehelletvizsgálatot végeztek. Szedtem egy...

        Komplex emésztőszervi panaszok.

        2019-07-23 20:23
        Tisztelt Doktor Úr! 24 éves férfi vagyok, komplex tünetekkel fordulnék Önhöz. Nem élek sajnos kiegyensúlyozott életet sokat éjszakáztam a főiskola miatt és rendszertelenül étkeztem évekig. Több mint egy éve állnak fent a tünetek, amelyek a következők:...

        Mi leheta bajom?

        2019-07-22 06:29
        Jó napot! A panaszom az lenne hogy több mint 1 éve alhasi panaszom van ami vagy görcsös vagy tompa nyomast érzek lent középen.. Voltam nőgyógyásznál de nem talált semmit. Üllő munkát végzek 57kg rol 64 lettem sokkat bélgázolok.. ilettve széklelésnél ha a...

        Mi lehet a betegségem okozója és milyen vizsgálat kell a kiderítésére

        2019-07-21 21:47
        Tisztelt DR ÚR EGÉSZ ÉLETEMBEN VALAMI GYULLADÁSBAN TARTJA A TESTEMET JOBBÁRA A BELEKET (BŰZÖS SOK GÁZ KÜLÖMBÖZŐ ÁLLAGÚ SZÉKLET) ÉS A LÉGUTAT (OLYAN MINTHA ÁLLANDOAN INFULENZÁS VOLNÉK EZEK A TÜNETEK ÉVSZAKTOL FÜGGETLENÜL MINDIG VANNAK DE HOL AGRESSZIVAN...

        Alhasi görgyök

        2019-07-21 16:29
        Mestruációs szerű alhasi görcseim vannak, pedig 3 éve lesz januárban, hogy már kivették a méhemet, petefészkeimmel együtt. Indok: méhnyálkahártya megvastagodás, polip, mióma, ciszta, vissza-visszatérő alhasi görcsök vérzéssel, de hála Istennek a...

        Labor eredmény értékelése.

        2019-07-19 19:55
        T. Cím ! A Synlab " Élni jó csomag " vérvizsgálata keretében végeztettem az ellenőrzést. A koleszterin szint 5 helyett 5,7 volt, míg az aggasztóbb az eGFR-EPI 82 volt a 90-999 ref.érték helyett. A vérvétel előtt kb másfél órával 6 dl vizet ittam meg, és...

        Puffadás, székletváltozás

        2019-07-19 13:06
        Tisztelt Doktor Úr! Előéletem: Gyerekkorom óta túlsúlyos vagyok. Jelenleg 187cm és 137kg. 26 éves, férfi. 2 éve ülőmunkát végzek és ennek köszönhetően, gyakori nálam az aranyér. A sport 3 évet volt jelen az életemben, kb 8 éve, azóta nem sportoltam...

        Peteérés hiánya

        2019-07-19 11:51
        Tisztelt Doktor Úr! Több mint egy éve szeretnénk babát a férjemmel, a hetedik próbálkozós hónapban teherbe estem, azonban a harmadik hónapban missed ab miatt el is vesztettük a babát. Az első terhességem volt, így nagyon megviselt. Azóta 7 hónap telt el, a...

        Emlékezetkiesésem lehetett?

        2019-07-15 18:50
        Tiszteletem!Magas pulzus számra szedtem Panangin fortét+ mellé magnéziumb6-ot.Idegességre valeriána relaxot kaptam.Délután 5óra körül bevettem a valeriána relaxot és másnap reggel a Panangint+a magnézium b6-ot.érdeklődnék hogy nem okozhat e ez emlékezet...
        A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!