Orvos válaszol: Egyéb

Egyéb
Összes kérdés a(z) Egyéb témában Gyakori kérdések a(z) Egyéb témában

Serum Calcium

2021-04-11 19:08:12

Tisztelt Dr. Nő/Úr! Az utolsó vérvételemben emelkedett a calcium szint. Kissé aggódom miatta. Kb két hete kollagén tablettát szedek melynek az egyik segéd hatóanya a calcium hidrogénfoszfát. Kb 6 éve kezelnek magas prl szinttel melyre negyed bromocripitint...

Vérhigító oltásra

2021-04-10 07:55:38

Tisztelt Webbeteg! AstraZeneca oltást követően háziorvosom azt javasolta, hogy a vérrögképződés megelőzésére két hétig szedjek Aspirin protect vagy Astrix vény nélkül kapható készítményt. Teljesen egészséges nő vagyok. A készítmények tájékoztatóját...

Lehet COVID utóhatás?

2021-04-06 18:02:05

Tisztelt Doktornő! Nagyjából három hete pozitív lett a koronavírus tesztem. Igazából nem volt súlyos lefolyású nem volt lázam , csak orrfolyás és orrdugulás, illetve rossz közérzet . Pár napja viszont, elég furán érzem magam, olyan érzés mintha...

Covid oltás után alkohol?

2021-04-04 17:09:50

Tisztelt doktornő/doktor úr, Tegnap este fél 7-kor kaptam meg az első Szputnyik oltást, és kb. 15 órával később ittam 8 cl Unicumot és 1,5 dl vörösbort. Ez befolyásolja, gyengíti a vakcina hatékonyságát? Válaszát előre is köszönöm! Csl

Hasi fájdalom

2021-04-01 13:40:04

Jó napot kívánok Több hónapja fenn álló hasi fájdalmam van puffadás kíséretében. Tavaly a varandosagom alatt ki derült hogy hepatitisz e vírus van a szervezetemben nem kezelték mondván h az el múlik magától sokszor érzem a jobb oldalánál a majam körül a...

Éjszakai izzadás

2021-04-01 09:00:23

Tisztelt hölgyem/uram! 27 éves nő vagyok és azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy nagyjából 4 napja éjszakánként erősebben izzadok. Nem anynira, hogy ruhát kelljen cserélnem, és főleg a mellkasom és a homlokom. Ez a tünet akkor kezdődött, amikor a...

Kit keressek?

2021-03-31 18:49:32

Pár hete, alkalmanként (éjszaka is) a bal sípcsontomban éles, szúró 10-20 másodperces erős fájdalom jelentkezik. Nem sportolok, nem erőltettem meg magam, ülő munkát végzek egész nap. Nem tudom az okát, szeretném kivizsgáltatni. Hova forduljak? Milyen...

Mitől görcsölhetek ennyit vitaminhiány nélkül?

2021-03-29 18:21:42

Üdv! Érdeklődni szeretnék, hogy mitől fordulhat elő, hogy igen gyakran görcsölök és hidegrázásaim vannak, főleg esténként... Gyakran, szinte naponta begörcsöl a gyomrom, néha hányinger kíséri, a nyelőcsövem, a bal lábam és a bal karom szokott és mellé...

Fájdalomcsillapítás

2021-03-28 18:06:55

Amidasophen, penicilin és sumetrolin érzékeny vagyok. Fogfájásra bevehetek-e Flamborint vagy Rubophent? A Cataflam is alkalmas fogfájásra?

Térdfájdalom

2021-03-28 10:39:23

Milyen fájdalomcsillapító szedhető vérhigító injekció mellett?

Jobb alsó bordaiv fájdalma

2021-03-28 07:32:53

Üdvözlöm! Három hete történt,hogy a munkahelyemen,a kartondobozok tárolására szolgáló fém ketrecbe belehajoltam és nagyon megnyomódott a jobb alsó bordaivem.Azóta nagyon nehezen tudok fizikai munkát végezni (kertészkedés) ,éjjel,ha meg kell fordulnom az...

Fehérje mint táplálékkiegészítő

2021-03-24 23:01:34

Kedves Tünde! Táplálékkiegészítővel kapcsolatban kérném a segítséged. 24 éves egyetemista lány vagyok, az iskola mellett szellemi munkát végzek, ezért alapvetően sokat ülök egy helyben. Egy ideje elkezdtem újra edzeni, a cél főként izomépítés, mivel a...

Lehet e ezeket szedni egyszerre?

2021-03-24 14:04:41

Kedves Doktorno! A nyalkahartya gyulladasomra a haziorvos Lordestint es mometason sandoz orrsprayt irt fel a ful orr gegesz pedig a furocef antibiotikumot, mindketten hatarozottan mondtak h ez a jo, nem tudom melyiket szedjem, szedhetem a lordestint es a furocefet is? Lesz...

Áttetsző ér mellbimbón

2021-03-19 15:12:18

Tisztelt Doktornő/Doktor úr! 49 éves vagyok, és 40 éves korom óta rendszeresen évente járok mammográfiára és mellultrahangra, legutóbb tavaly nyáron voltam (júniusban) . A tavaly nyári vizsgálatom, ahogy a korábbiak is szerencsére teljesen negatív...

Teljes végkép + vizelet kiértékelés

2021-03-18 18:53:07

Tisztelt Doktornő! Általános vérvételen voltam amit Neurológos írt fel Nekem. Ezt majd el kell vinnem a pszichiátriára. Ma lett meg az eredmény. Érdeklődnék mit gondol Ön erről? A kapott eredmények alapján mit gondol, mivel kellene vagy kellene-e foglalkozzak...

Elengedés a ragaszkodásban

2021-03-17 23:19:03

Tisztelt Doktorno! Arrol szeretnem kerdezni, hogy normalis-e, ha 5 eve nincs parkapcsolatom egy 2 eves kapcsolat utan? Elso szerelem volt. Miutan szetmentunk -mivel volt szexualitas koztunk- az ismeroseim tobbek kozott rendre elmondtak a kovetkezot: “ne aggodj, mivel mar...

Csomó a fül mögött

2021-03-14 12:03:41

Tisztelt Doktor Nő / Úr! Olyan problémám lenne, hogy a bal fülem mögött, a csontos résznél pár hete észrevettem hogy egy kb borsó méretű csomót lehet tapintani. Külső elváltozás nincs és a másik oldalt nem lehet tapintani ilyet. Pár hét után amikor...

Gyengeség,dekoncentráltság

2021-03-12 15:26:48

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Hónapok óta szédülök,levert,dekocentrált vagyok.Hypohandriaval is küzdök évek óta.Napokban azt vettem észre,hogy bal kezem és lábam gyengébb,esetlenebb.Meglehet hogy pszichésen? Kértem egy vérvételt és vannak benne kétplusszos...