• Miért van fázás és izzadás egymás után?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Édesapámról lenne szó,aki 57 éves!Szóval!Arra lennék kíváncsi hogy miért van az hogy fázok és izzadok,egymás után rögtön?Ez a folyamat egymás után többször is megismétlődik!Összefüggésben lehet a korommal?Vagy ez valamilyen betegség első jele lenne? Előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Rákóczi Éva válasza a fázás, izzadás témában

        Tisztelt Hölgyem! Édesapjánál az izzadás valamilyen belgyógyászati betegség első tünete lehet, emiatt azonnal forduljon orvoshoz. Kérdés, mennyi ideje áll fenn ez a tünet, mikor jelentkezik, van-e egyéb tünet mellette. A fázékonyság lehet az iuzzadás következménye, de valójában annak a belgyógyászati oknak a kiderítése fontos, ami mindezt okozza.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 16., 17:42; Megválaszolva: 2010. szeptember 20., 13:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés