Vèrkèpem elemzese

Tisztelt doktor Úr/Nő Olyan problèmával fordulnèk Önhöz, hogy a decemberi vèrkèpem sem volt a legjobb, de most mèg rosszabb lett. Az interneten azt olvastam ezek az eltèrèsek daganatot jelenthetnek. Kèrem legyen kedves kielemezni. Nem tudom van-e jelentősège, de elhízott vagyok. 3 hete kaptam meg a masodik koronavirus oltasom. De ugye mar decemberben is elteresek voltak. Decemberi leletemben az eltèrèsek: Neutrofil 44,4% Monocita 15,2% Hemoglobin 113g/l Hematokrit 0,349l/l Mostani leletemben az eltèrèsek: Neutrofil 39,8% Limfocita 44,7% Monocita 14,4% Neutrofil 1,77G/l Hemoglobin 114g/l Hematokrit 0,350l/l

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza labor eredmények témában

Normál fehérvérsejtszám mellett a neutrofil sejtszám kisfokú eltérésének nincs jelentősége. Az emelkedett monocitaszám arány hátterében esetleg állhat valamilyen betegség, de a beteg panaszainak, tüneteinek ismerete és vizsgálata nélkül erről nyilatkozni nem tudok. A vérképe enyhe vérszegénységet jelez, de nem utal se vashiányos se B12 vitaminhiányos vérszegénységre.

Kérdés: 2021. május 05., 22:04; Megválaszolva: 2021. május 11., 21:08
Kérdések és válaszok: Egyéb
Emelkedett káliumszint
Laboreredmény
Kedves Csilla! Kérem, nézze meg a mellékelt eredményt, és a vérképet összevetve elemezze ki nekem testvérem, Méhész Vilmos László eredményét! ...
Izomrángás
Magas konjugált bilirubin
Hasi ultrahang utáni teendők