Beütöttem a fejem

Kedves Doktornő! 6 nappal ezelőtt lehajoltam, hogy levegyem a cipőm majd elfelejtettem, hogy felettem van a bojler/kazán és így lendületből lefejeltem annak sarkát. A fejem tetejétől kicsit balra vertem be elég erőteljesen. Nem vesztettem el az eszméletem, nem hánytam, nem szédültem, nem volt hányingerem, csak kis helyi fájdalmat éreztem de nem vérzett, illetve a helyi fájdalmat leszámítva a fejem sem fájt. Majd mikor hazaértem, éreztem egy kis dudort a fejemen, amit lejegeltem és másnapra el is múlt. Azonban elkezdtem olvasgatni az internetet, hogy milyen problémák alakulhatnak ki egy ilyen ütéstől és teljesen bepánikoltam. Alapvetően is hajlamos vagyok pánikra és betegségek beképzelésére. Így ezt követően elkezdtem érezni egy ilyen hidegség érzetet a fejemben, de nem is ott ahol beütöttem, hanem előrébb a fejtetőn..kicsit olyan érzés mint mikor a szél megfújja az ember fejét, és ez mostanáig sem akar múlni.Illetve tegnap reggel és este is -miután elolvastam egy csomó ehhez kapcsolódó kérdést- úgy éreztem kimegy belőlem az erő, levert a víz és úgy éreztem elájulok, de szerencsére nem történt meg majd kb 10 perc elteltével jobban is lettem. Illetve a magánéletemben is érzelmileg elég megterhelő időszakot élek meg jelenleg, keveset alszok. Így nem tudom, hogy ez valamilyen komolyabb problémára utal vagy a már túlzásba vitt aggódás váltja ki nálam a tüneteket? Meddig célszerű figyelni a tüneteket, ha esetleg valami probléma van, mire érdemes odafigyelni? (Nem tudom ez számít-e valamit, bisoplolol rathiopharm 5mg-ból egy negyedet szedek a pánik miatti gyors pulzusra.) Előre is köszönöm szépen a segítséget!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Szanyi Andrea válasza koponya sérülés témában

Kedves Kérdező!

A beteg vizsgálata nélkül egyértelmű véleményt mondani nem lehet. A leírtak alapján valószínűleg a 6 nappal ezelőtti ütésnek nincs következménye és csak túlzottan aggódik. Ha viszont a fejfájása az ütésnek megfelelő területen jelentkezne, illetve egyéb tünet is lenne, akkor a lakóhely szerinti sürgősségi osztály felkeresése szóba jön.

Kérdés: 2021. január 18., 10:11; Megválaszolva: 2021. január 21., 17:53
Kérdések és válaszok: Egyéb
Krónikus gyengeség
Szép napot! Egy nagyon fontos kérdést szeretnék feltenni, mivel lassan már több, mint 1 éve gyötörnek a tünetek, már ott tartok, hogy 5 db...
Irányított hashajtás, gyógyszer...
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...