kismedencei fájdalom

Kedves Doktor úr! Nagyon el vagyok keseredve kérem segítsen. Május óta, folyamatosan Klebsiella pneumoniae a hüvelytenyésztésem eredménye és nem tud eltűnni. ELőször csak folyásos tünetim voltak, a szeméremtesten folyamatosan égett, marta a vizelet is, mára viszont már az egész kismedencém fáj, folyamatosan vagy késszúrás szerúen a petefészkeimbe, méhembe, hólyagomba nem bírom a napokat, aludni sem tudok a folyamatos fájdalomtól. Meg se tudom számolni hány nőgyógyásznál voltam már, rengeteg antibiotikumot kaptam már valamelyiket többször is( dalacin, klion/supplin, supprax, zinnat, azi sandoz) illetve hüvelyi kúpokat, krémeket (betadin, dalacin krém, cns kúp, macmirror, canesten, gynoxin). Természetesen mindig használtam szájon és hüvelyi úton is probiotikumot. A sok antibiotikum miatt júliusban multirezisztensé vált a baktérium, csak pár kórházi szer lett volna rá jó amit nem kaptam. Akkor azt mondták nekem hogy két hónapig csak tejsavas és lactobacillus kúrát folytassak, hátha kiszorul a baktérium. Nos nem szorult ki, viszont a rezisztenciája az októberi eredmény alapján elmúlt, kaptam rá megint Zinnat 500at. Viszont azóta borzasztóan fáj az egész kismedencém, teljesen csonttól csontig, fáj a vizelés, székelés, minden mozdulat. Nőgyógyász nem lát gyulladást ulthrahangon. Kérdésem az lenne, mit tehetnék ez ellen a baktérium ellen? Egyáltalán baj hogy a hüvelyben van? Okozhatja ez a baktérium a kismedencei panaszaimat? Babát szeretnénk de csak ez az egy dolog akadályoz minket! (nyílván nemi életet így nem kívánom). Voltam többször is STD teszten (férjem is) mindig negatív lett, fél éve csak védekezve vegyunk együtt, higiéniára, illatmentes dolgokra odafigyelek. Okozhat bármi kismedencei panaszt/fertőzést a Zinnat antibiotikum (2,5 hete szedtem, azóta folyamatos a fájdalom ami egyre jobban erősödik) köszönettel: Végtelenül elkeseredett nő.

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Tekse István válasza a klebsiella témában

Kedves Kérdező! Nem jellemző, hogy ekkora fájdalmat okozzon egy baktérium ( főleg úgy, hogy a hüvelyből jön az eredmény ). Nőgyógyászati kontroll vizsgálat javasolt ( nem az UH mutatja meg, hogy gyulladása van-e valakinek ). Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2020. november 16., 21:26; Megválaszolva: 2020. november 20., 12:33
Kérdések és válaszok: Egyéb
irritábilis bél szindróma
visszatérő hasmenés
Fehérvérsejtszám eltérések mire...
KÖLDÖK körüli égő érzés