HASFAL MÜTÉT UTÁN

TISZTELT DOKTOR UR. HAEMICOLECTOMIA MÜTÉT UTÁN 3 HÉTTEL AZ ALÁBBI KÉRDÉSEK MERÜLTEK FEL.vAN EGY FÜGGŐLEGES 30 CM VÁGÁS A HAS KÖZEPÉN ÉS EGY JOBBOLDALI LYUK (DRÉNCSŐ HELYE) 1. IDŐNKÉNT ERŐS RÖVID IDEIG TARTÓ FÁJDALMAT ÉRZEK A DRÉNCSŐ BEVEZETÉS HELYÉN, KELL-E EZZEL FOGLALKOZNI VAGY TERMÉSZETES? HASKÖTŐ VISELÉSE MINTHA HASZNÁLNA. 2. A HASKÖTŐ EGYÉBKÉNT AJÁNLOTT, VAGY KÁROS ÖSSZENÖVÉST OKOZHAT? 3. AZT MONDTÁK, A 8.NAPON LEVEETEM A KÖTÉST, DE ENGEM ZAVAR, HA A SEBHEZ HOZZÁÉR A RUHA. bAJ-E, HA A MÜTÉTI SEBREE TOVÁBBRA IS TESZEK EGY SEBTAPASZT (COSMOPORE PL) 4.. mILYEN GONDOZÁS, KONTROLL SZÜKSÉGES EGY ILYEN SEBHEZ? a KEZELŐORVOS AZT MONDTA, HA MEGLESZ A SZÖVETTANI, VEGYÜK FEL A KAPCSOLATOT.DE NEHEZEN ÉRHETŐ EL A MOSTANI IDŐKBEN. KÖSZÖNÖM A VÁLASZÁT JÁNOS

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza hasi műtét témában

A fájdalom a műtét után természetes. A haskötő nyugodtan használható, érdemes minél többet mozogni (azonban a hasfalat terhelni nem kellene) , ez segít az összenövések megakadályozásában. A Cosmopore használható nyugodtan. Különösebb gondozást nem igényel a seb. A szövettannal való konzultáció mindenképp szükséges, ez dönti el, szükséges-e további kezelés.

Kérdés: 2020. november 15., 16:47; Megválaszolva: 2020. november 15., 17:45
Kérdések és válaszok: Egyéb
Pszihés viszketés
Járvány és vakcina
Zsibbad mindkét lábam, mi lehet az...
Tüdő Ct Eredmény