• fERTŐZÉSVESZÉLY

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr! Már többször voltam gyomortükrözésen. Most újra mennem kell kontrollra. A kérdésem hogy ebben a vírusveszélyes helyzetben nagyobb -e a vizsgálat kockázata a korábbiakhoz képest. Fundus mirigyet találtak korábban a gyomromban. Ha nagyobb a kockázat akkor mit tehetek? Üdvözlettel: szorongo

        Dr. Plósz János válasza a gastroscopia témában

        A gyomortükrüzés kockázata a jelenlegi helyzetben sem kockázatosabb a páciens felé, bár mivel a garatot érintő és fokozott aeroszol-képződéssel járó beavatkozásról van szó, ha a vizsgálat alanya fertőző, a környezetre veszélyes lehet. Szóval azt ajánlanám, hogy ha panasza nincs és a fundus mirigy hyperplasián kívül mást korábban nem találtak, halasztható a kontroll vizsgálat


        Kérdés: 2020. augusztus 23., 21:48; Megválaszolva: 2020. augusztus 24., 20:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Már előzőleg írtam, de véletlenül befejezés nélkül ment el az üzenet, azért van ez az esetleges ismétlés. Szeretném kérni a csatolt laboreredményem értékelését és elküldeni az értékelést a [email protected] e-mail címre....

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!