• Antihisztamin szoptatás mellett

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        T. Doktor/nő! Augusztusban cetirizint szoktam szedni parlagfű allergia okozta léguti tünetekre (orrfolyás). Most tejfehérje allergiás, 2 hónapos babát szoptatok, azaz tejmentes diétán vagyok. Kérdésem, hogy milyen antihisztamint vehetek be szoptatás és tejmentes diéta mellett. Köszönöm előre is a választ!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a allergia elleni gyógyszer témában

        Kedves Kérdező! A jelenleg forgalomban levő antihisztaminok egyikét sem javasolt szedni szoptatás alatt. Próbálja kerülni az olyan helyeket, ahol parlagfű fordul elő. Laktózmentes antihisztamin tartalmú gyógyszer van forgalomban, de az sem ajánlott szoptatás alatt.


        Kérdés: 2020. augusztus 19., 00:58; Megválaszolva: 2020. augusztus 19., 21:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr!Izomsorvadásban szenvedő férfi vagyok, sok éve emésztési panaszokkal is. Több éve a kontaminált vékonybél szindróma igazolódott kilégzéssel. Akkor Normixot szedtem, azt mondták egy kúra elég. Csak kicsit javultak a...