• Nyelv ízlelőbimbó megnagyobbodás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktor úr/nő! 1 hete kezdődött a problémám, amikor a számban, konkrétan a nyelvemen égő, szúró, csípő érzést éreztem. 4 napja még mindig éreztem, megnéztem jobban a nyelvemet és akkor vettem észre hogy a nyelvem hátsó részén az ízlelőbimbók megvannak nagyobbodva. ( csatolok képet) Érzékenyebb az a rész, az ízeket se úgy érzem. Nem nézem mindennap a számat de biztos nem volt ilyen. Kérdésem az lenne hogy ez mitől lehet? Vírus? Vagy étel? Szájöblítőt használok. Nem dohányzok!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a csípő érzés a nyelven témában

        Kedves Kérdező! A csatolt kép nem érkezett meg. A leírt panasz lehet gyulladás, esetleg valamilyen maró vagy forró étel fogyasztása miatt alakult ki. Amennyiben nem múlik, keresse fel először háziorvosát. Addig tartózkodjon a forró, illetve fűszeres ételek fogyasztásától.


        Kérdés: 2020. augusztus 05., 16:01; Megválaszolva: 2020. augusztus 08., 18:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Olyan problémám van, hogy néha (kb hetente egyszer, maximum kétszer) az alvás és az ébrenlét küszöbén hirtelen megriadok, megemelkedik a pulzusom és a jobb fülemben a pulzussal szinkronban lüktetést hallok. (Ez a...
        Már előzőleg írtam, de véletlenül befejezés nélkül ment el az üzenet, azért van ez az esetleges ismétlés. Szeretném kérni a csatolt laboreredményem értékelését és elküldeni az értékelést a [email protected] e-mail címre....

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!