Laboratóriumi eredmény

Tisztelt Doktor Úr. Babát szeretnénk párommal voltam is ma Laborba,magánorvos küldött el. Eredményeimet nem igazán értem. Kérem szíves segítséget. Megyek majd orvoshoz,de nem tudok várni. Előre is nagyon szépen köszönöm. Megjegyzés: Ösztradiol,Lutealis fázis Progesteron,Lutealis fázis TSH EREDMÉNY: 3,150 mIU/L F Referencia 0,400-4,500 Prolactin EREDMÉNY: 452,0 mIU/L Referencia 40,0-530,0 És van egy táblázat terhes//prameneop//|postmenop. 206-4420//40-530//14,7-399 Ösztradiol 523,3 pmol/L 204,8-786,1 Progeszteron 0,76 nmol/L. * 3,00-68,00

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza labor témában

Kedves Kérdező!

TSH-ját - pajszmirigy funkció - kellene majd kontrollálni. Baba projekt esetén 2,5 alatt legyen a TSH értéke.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2020. július 29., 18:31; Megválaszolva: 2020. augusztus 09., 12:35
Kérdések és válaszok: Egyéb
eltérések a vérképben
Kedves Doktor Úr! 43 múltam, vegán életmódot folytató, káros szenvedélyektől mentes életet folytatok. Vannak autoimmun betegségeim, de eddig nem...
Laborlelet elemzése
Már előzőleg írtam, de véletlenül befejezés nélkül ment el az üzenet, azért van ez az esetleges ismétlés. Szeretném kérni a csatolt...
Kislányom labor leletenek...
Kedves Doktornő! Az alábbi kérdéssel szeretnék Önhöz fordulni, csatolom az ehhez szükséges vérvételi eredményt. 2 éves kislanyommal pénteken...
Hormonvizsgálat - lehet
Tisztelt Doktor úr! November eleji nőgyógyászati vizsgálatomkor az orvos megállapította, hogy abban a ciklusban véleménye szerint nem történt...