• Laboratóriumi eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr. Babát szeretnénk párommal voltam is ma Laborba,magánorvos küldött el. Eredményeimet nem igazán értem. Kérem szíves segítséget. Megyek majd orvoshoz,de nem tudok várni. Előre is nagyon szépen köszönöm. Megjegyzés: Ösztradiol,Lutealis fázis Progesteron,Lutealis fázis TSH EREDMÉNY : 3,150 mIU/L F Referencia 0,400-4,500 Prolactin EREDMÉNY: 452,0 mIU/L Referencia 40,0-530,0 És van egy táblázat terhes//prameneop//|postmenop. 206-4420//40-530//14,7-399 Ösztradiol 523,3 pmol/L 204,8-786,1 Progeszteron 0,76 nmol/L. * 3,00-68,00

        Dr. Tekse István válasza a labor témában

        Kedves Kérdező! TSH-ját - pajszmirigy funkció - kellene majd kontrollálni. Baba projekt esetén 2,5 alatt legyen a TSH értéke. Üdvözlettel Dr. Tekse István

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Online kérdés feltevés - Webbeteg.hu További orvosok

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2020. július 29., 18:31; Megválaszolva: 2020. augusztus 09., 12:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Olyan problémám van, hogy néha (kb hetente egyszer, maximum kétszer) az alvás és az ébrenlét küszöbén hirtelen megriadok, megemelkedik a pulzusom és a jobb fülemben a pulzussal szinkronban lüktetést hallok. (Ez a...
        Már előzőleg írtam, de véletlenül befejezés nélkül ment el az üzenet, azért van ez az esetleges ismétlés. Szeretném kérni a csatolt laboreredményem értékelését és elküldeni az értékelést a [email protected] e-mail címre....
        Tisztelt Doktor Úr! Nekem olyan problémám lenne, hogy a reggeli étkezések után azonnal fel kell keresnem a mellékhelyiséget. Sokszor az étkezést be sem tudom fejezni, mert puffadok, görcsöl a hasam és érzem menni kell. Általában a második,...
        Tisztelt Webbeteg! Régóta (20+ éve) van egy furcsa problémám, én ezt egynapos betegségnek hívom. Szerencsére nem fordul elő gyakran, évente 1-2 alkalommal jelentkezik, kb. 6-10 órahosszáig tart. Évszakhoz nem köthető, az év bármely...
        Tisztel Doktor úr! Augusztus eleje óta napi 3-5 alkalommal járok wc-re, székletem nem teljesen híg, de kis darabos, széteső. Általában étkezés után vagy azonnal el kell mennem wc-re vagy 1-2 óra múlva. A beleim folyamatosan mozognak, kluttyogó...
        Tisztelt Doktor úr! Laboreredménnyel kapcsolatban kérném a segítségét. TSH 1,98 mIU/l T4 11,45 pmol/L T3 4,03 pmol/L eltérést az alábbi adatoknál találtak: Anti TPO 563,72 IU/mL Anti tiroglobulin 270 IU/mL Kell-e esetleg valamilyen...
        Évitizedes emésztési panaszok puffadás, és vastagbél problémák, ezidáig funkcionálisnak bizonyulól. Mostanában gyakran több székelés, nem mindig rendesen ürülő, időnként rosszul emésztett, nyákos széklet. Mivel dokumentálhatóan 2...
        Tisztelt Doktornő, tudna segíteni, mit jelent a leletem? Az ágyéki gerincről T2 frFSE axialis, coronalis és sagittalis, valamint TI FSE és STIR sagittalis síkú képek készültek. Balra konvex scoliosis, a lordosis mérs. kiegyenesedett. A...
        Kedves Doktornő. Szeptemberi laborom magas húgysavszintet mutatott: 417 mmol/L. A háziorvosom csak a vöröshúsoktól intett óva. Bal lábfejem folyamatos, enyhe, zsibbadáshoz hasonló fájdalma és enyhe dagadása miatt kérte a labort. A kérdésem az...
        Tisztelt Doktor úr ! Mintegy 3-4 éve erős gyomorszáj -lüktetés jelentkezett nálam és azóta is szinte állandóan jelen van. Fájdalommal ugyan nem jár de gyakran rendkívüli intenzitással jön. Nyugalmi, ill. fekvő állapotban általában...