• Kezdek félni.....

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó napot kívánok! Lassan 10-éve küzdök Divertikulumokkal,fel-fel lángolnak szedek rá Potexin IBSt,gyömbért negyed évente,kúraszerűen stb... Ezt a helyzetet úgy-ahogy de kezelem! Három éve szedek minden második nap 10mg-Esomeprazolt túlzott epe és savtermelésemre! Két éve volt vastagbél és gyomortükrözésem,vékonybél biopsziával és minden rendben volt! Egy éve hasi CT-ami szintén nem mutatott bajt! Sajnos három hete valami megmagyaráz fájdalom van a jobb oldalamban,határozottan az oldalamban és nem a bordák alatt,pontosabban az oldalamban kissé hátul a csúcsnál,émelygek,hányingerem és húsundorom van,nem bírok a jobb oldalamon feküdni mert fáj és olyan mintha belül lenne valami gumó vagy idegen test,nyomásra fáj ha elfordítom a törzsem is fájdalommal jár! Ami fontos lehet húsz percenként járok vizelni és a karbamid szintem 8,7 a megengedett hét helyett a kálium szintem még magasabb de csak három tizeddel,minden más laborértékem referencia alatti! Vizeletem negatív! Még valami van gerincsérvem a 3-as 4-es csigolyák között! Ami még nagyon elkeserít,hogy elképesztően gyenge vagyok sajnos a neten ha beütöm tüneteim olyan ijesztő dolgokat hoz fel,mint veserák,vastagbél daganat,májrák,hasnyálmirigy daganat....stb... ennek okán "tollat" kellett ragadom mert komolyan kezdek félni! Néha a baloldalam is fáj de az kimondottan hátul! Sajnos kezd egyre rosszabb lenni mert reggelente alig bírok életet lehelni magamba és a látásom is romlik,homályos,ha ez jelen esetleg valamit!? Várom megtisztelő válaszát! Üdvözlettel: László. Békéscsaba.

        Dr. Plósz János válasza a jobb oldali hasi fájdalom témában

        A gyakori vizelés húgyuti problémára utal, emiatt urológus felkeresését, hasi ultrahang elvégzését javasolnám (a 8,7-es KN érték nem vészes, de a kálium-szint emelkedés utalhat veseproblémára).


        Kérdés: 2020. július 24., 12:40; Megválaszolva: 2020. július 24., 13:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: