Széklet színe

Tisztelt doktor úr Kérdésem a következő , egy hete voltam vastagbéltükrözésen negatív eredménnyel , volt gyomortükrözés ott is rendben volt minden de a helicobacter fertősét állapítottak meg kaptam rá ludea , ospamox , clarithromycint együtt kell szednem ez okozhat fekete hasmenést , úgy hogy a vastagbéltükrözés negatív gyomor rendben volt . vagy további vizsgálat javasolt .válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza a fekete széklet témában

Ige, okozhatják a gyógyszerek (főképp ha még egy Ulcamed nevű szert is kapott hozzá). További vizsgálat nem szükséges, érdemes legalább 1 hónapig probiotikumot használni (akár több különböző készítményt megpróbálni).

Kérdés: 2020. május 29., 17:26; Megválaszolva: 2020. május 30., 08:32
Kérdések és válaszok: Egyéb
allergia vagy más
Bizsergés végtagokban
Van-e teendőm a köv. vérkép...
Beütöttem a fejem