• 1es cukorbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        T.C.! 1es típusú cukorbetegségem van 3 éve. A 3 havi átlag cukorszintem 11. Az iker lányaimnak van őssejtjük lefagyasztva, úgy tudom őssejtekkel már gyógyítottak cukorbetegséget. Lehet butaság a kérdés, de lehetségesnek tartja esetleg, hogy az Ő őssejtjeik esetleg segíthetnének rajtam? Tartós javulást szeretnék elérni, amennyiben lehetséges, akár külföldi kezelés is szóba jöhet illetve bármire nyitott vagyok. Előre is nagyon köszönöm! Minden jót! Tisztelettel: Virág Nikolett

        Dr. Tänczer Tímea válasza a 1-es típusú diabétesz, őssejt traszplantáció témában

        Kedves Nikolett! Valóban vannak eredmények az őssejt transzplantációval kapcsolatban, azonban a kezelést követően immunszupresszív kezelés szükséges. Ma már a saját őssejtek nyerése jól megoldható, ezért ha sor kerül későbbiekben traszplantációra, valószínűleg ezt az eljárást alkalmaznák. Üdvözlettel: Tänczer Tímea


        Kérdés: 2020. április 15., 21:47; Megválaszolva: 2020. április 26., 20:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.