• Végtag fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Webbeteg! Körülbelül 1,5 éve tapasztalom a következőt!Székelés után, illetve megerőltetőbb fizikai munka, lábedzés után erős fájdalmat érzek a bal lábamon a fenekemtől a sarkamig és a fájdalom a hátsó részen az izomnál fut végig.A derekam nem fáj, édesanyámnak isiásza van neki is hasonló fájdalma van de Ő a derekában is érzi a fájdalmat.Kivizsgálni nem tudtam magam- csak egy vérvételen voltam (minden rendben volt),illetve háziorvosnál- mivel időközben várandós lettem (természetes úton komplikáció nélkül) és jelenleg is szoptatok.Főleg székelés után jelentkezik a fájdalom mert nehezen megy a széklet ürítés és ilyenkor a végbélnyílás körüli terület is fáj tompán ami nyomás, illetve meleg palackozás hatására enyhül. Milyen szakemberhez fordulhatnék panaszommal és mi lehet Ön szerint ez a fájdalom! Köszönöm válaszát!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a végtag fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Fájdalma az ágyéki-keresztcsonti gerinc területéről is kiindulhat. Próbáljon megfelelő keménységű ágyon feküdni, gerinctornát végezni, tartózkodni a nagyobb súlyok emelésétől. Esetleg helyileg ún. nem szteroid krémekkel kenegetheti a fájdalmas gerincszakaszt, ezek recept nélkül kaphatóak. Próbáljon bőségesen fogyasztani folyadékot, megfelelő rosttartalmú ételt, hogy a székrekedést megelőzze. Ha panasza nem enyhül keressen fel reumatológus szakorvost.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2020. február 10., 21:44; Megválaszolva: 2020. február 13., 17:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: