• ALS vagy stressz?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktorno! Nehany alkalommal irtam mar Onnek. Tavasszal agydaganat miatt, illetve most osszel viszetero aggodalmam miatt. Ct es mr felvetel tavasszal keszult. (negativ) Ugy latom, sorstarsaim is megtalaltak Ont. Az aggodalmam kozbe mas iranyba terelodott, ugyanis a nehany honapja jelenlevo remegesem, izomrangasom (ahogy utananeztem, ennek a neve fasciculacio) egyik tunete az ALS nevu betegsegnek is. Vwgyis a reszketes nem tudom tunete-e? A kerdesem az lenne, hogy ezek a tunetek onmagaban jelezhetik azt hogy ALS betegsegem van. Neurologusom januar 6 ig szabadsagon van, addig felek hogy megorulok ebbe. Illetve egy regi kerdesemnel, amit Onnek tettem frl Doktorno azt irta, hogy a kezremeges, es az izomrangas miatt menjek vissza neurologishoz, mert az okot meg kell talalni, de ez nem agydaganat. Doktorno ekkor az ALS re gondolt? Enyhe bizsergest erzek a labaimban, terdemben minths izulet fajna, es megvannak az izomrangasok a kezemen, labamon (pl vadliban), illetve a szegycsont mellett is van 1 izom ami neha neha megmozdul. Illetve az arcomon a tick, a szememnel, es az orrom felso reszenel,homlokomnal. Illetve a testem felso reszenel jobb oldalt a bordaknal is volt 1 izomrangas. Naponta kb 10 km-t setalok, mozgok munka kozben is, eddig baj nelkul. Januar kozepere van idopontom pszichiaterhez is. Valaszat ismet koszonom

        Dr. Kerekes Éva válasza a Fasciculatio témában

        Tisztelt Érdeklődő! Továbbra is úgy gondolom,hogy pontos diagnózist a neurológus személyes vizsgálat után véleményez, addig az interneten kutatni nem segít, hanem ront a beteg lelkiállapotán. A panaszai nem utalnak olyan betegségre, ami nem várhat január 6-ig. Ha minden panaszára rákeres az interneten, pokoli élete lesz,pedig valószínűleg egészséges...


        Kérdés: 2019. december 25., 21:46; Megválaszolva: 2019. december 29., 19:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.